2789
عنوان

کنکور😔

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 23 پست
شتت خیلیا اینجورن فقط پول بگیرن حلال حروم سرشون نمیشه واسه من خوبه من نمیخونم سختمه قید خوشیامو بزن ...

برو با سوابق تحصیلی ثبت نام کن آزاد

با قلب مهربونتون برام دعا کنید چند ماه دیگه کنکور دارم توروخدا نفری برام ۱ صلوات بفرستید❤🌸🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم

منم رشتم انسانیه و امسال مثل شما میخوام کنکور بدم

و حدودا ۲۲ هفته هست که مشاور دارم واسه همین اگر دوست داشتید بهتون راهنمایی کنم بفرمایید تا باهم صحبت کنیم

فقط فعلا اصلا نگران هیچی نباش و به خودت انرژی مثبت بده چون استرس بیخودی شما رو از تلاش کردن متوقف میکنه 

سلام گلم

منم رشتم انسانیه و امسال مثل شما میخوام کنکور بدم

و حدودا ۲۲ هفته هست که مشاور دارم واسه همین اگر دوست داشتید بهتون راهنمایی کنم بفرمایید تا باهم صحبت کنیم

فقط فعلا اصلا نگران هیچی نباش و به خودت انرژی مثبت بده چون استرس بیخودی شما رو از تلاش کردن متوقف میکنه 

۲ ماه و نیم حدودا ۸۰ روز باقی مونده وقت کمی برای کنکور انسانی نیست . همزمان ک برا امتحانات نهایی داری خودتو برا خوندن کل دوازده اماده میکنی دروس پایه رو هم بخون و اگرم ک میگی مشاور داری ک طبق برنامش پیش برو و ی تصمیم مصمم برا خودت بگیر. ب اون روز از ماه مرداد و شهریور فکر کن که با خیال راحت پاتو میندازی رو پات و جلوی کولر نشستی و با ارامش با گوشیت ور میری الان سختیات فقط برا ۲ ماه و نیمه.. میگن یه سال بخور تره، یه عمرررر بخور کره

اگر هم زیاد پشتکار درس خوندن ندارید و چون فرصتمون هم ۲ماه و نیمه پیشنهادم اینه هدفتون رو بزارید رو دانشگاه فرهنگیان چونکه عالیه این شغل برای یک خانوم. و در این باره هم اگر هدفتون دانشگاه فرهنگیانه تو اینستاگرام پیج محمد ناصر نایبی که مشاور و دبیر پر انگیزه و قدر دپارتمان فرهنگیان هستن و کلی لایو عالی دارن دنبال کنین.

در کنار تلاش با خودت این رو ضمضمه کن : من با خدا هستم . خدا با من است . پس من صد در صد موفق میشوم.

انشالله شاد و موفق باشید و زندگیتون غرق در آرامش و خوشبختی باشه🌹🥰🙏🏻

سلام گلم منم رشتم انسانیه و امسال مثل شما میخوام کنکور بدم و حدودا ۲۲ هفته هست که مشاور دارم واسه ...

مرسی  عزیزم عزمم رو جمع کردم بخوحم و موفق بشم ایشالله شمام به چیزی که میخای برسی و موفق باشی ♥️😘🙏