سلام گلم
منم رشتم انسانیه و امسال مثل شما میخوام کنکور بدم
و حدودا ۲۲ هفته هست که مشاور دارم واسه همین اگر دوست داشتید بهتون راهنمایی کنم بفرمایید تا باهم صحبت کنیم
فقط فعلا اصلا نگران هیچی نباش و به خودت انرژی مثبت بده چون استرس بیخودی شما رو از تلاش کردن متوقف میکنه
۲ ماه و نیم حدودا ۸۰ روز باقی مونده وقت کمی برای کنکور انسانی نیست . همزمان ک برا امتحانات نهایی داری خودتو برا خوندن کل دوازده اماده میکنی دروس پایه رو هم بخون و اگرم ک میگی مشاور داری ک طبق برنامش پیش برو و ی تصمیم مصمم برا خودت بگیر. ب اون روز از ماه مرداد و شهریور فکر کن که با خیال راحت پاتو میندازی رو پات و جلوی کولر نشستی و با ارامش با گوشیت ور میری الان سختیات فقط برا ۲ ماه و نیمه.. میگن یه سال بخور تره، یه عمرررر بخور کره
اگر هم زیاد پشتکار درس خوندن ندارید و چون فرصتمون هم ۲ماه و نیمه پیشنهادم اینه هدفتون رو بزارید رو دانشگاه فرهنگیان چونکه عالیه این شغل برای یک خانوم. و در این باره هم اگر هدفتون دانشگاه فرهنگیانه تو اینستاگرام پیج محمد ناصر نایبی که مشاور و دبیر پر انگیزه و قدر دپارتمان فرهنگیان هستن و کلی لایو عالی دارن دنبال کنین.
در کنار تلاش با خودت این رو ضمضمه کن : من با خدا هستم . خدا با من است . پس من صد در صد موفق میشوم.
انشالله شاد و موفق باشید و زندگیتون غرق در آرامش و خوشبختی باشه🌹🥰🙏🏻