2789
عنوان

تزریق چربی

9214 بازدید | 37 پست

سلام دوستای عزیزم 

کسی تزریق چربی به کل صورت کلینیک رویان با دکتر محمد علی سهرابی انجام داده؟

وقت گرفتم واسه چند روز دیگه ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بله در خدمتم  

ممنون

شما با دکتر سهرابی تهران تزریق انجام دادین؟

کدوم کلینیک؟

از کار و اخلاقشون راضی بودین؟

توجه کردن که شما چی میخواین؟

ترمیم انجام دادین؟

الان چند وقت گذشته و چقد ماندگاری داشته؟

کلا چقد نزدیکه به پستایی که تو اینستاشون میزارن؟

بازم ممنون

ممنون شما با دکتر سهرابی تهران تزریق انجام دادین؟ کدوم کلینیک؟ از کار و اخلاقشون راضی بودین؟ توج ...

بله با دکتر سهرابی انجام دادم کلینیک شیان. اخلاقشون بد نبود بار اول که پولشو میگیرن خیلی خوبن اما دفعه دوم موقع ترمیم چون پولی نمی‌گیرن خیلی زورشون میاد. برای اینکه توجه کنن که شما وی می‌خواین باید خیلی اصرار کنید و از موضع تون کوتاه نیاید که انجام بدن وگرنه کار خودشو می‌کنه که البته من کارشو میپسندم. طبیعی کار می‌کنه دفعه اول که چیزی نمیمونه و همش ورم و جذب میشه حدود ۲۰ درصد. بعد از ترمیم بهتر میشه اما بازم چیز خارق العاده ای نیست که بخاین بگین وااای خیلی تغییر میکنم. من الان از تزریق اولم حدود ۴ ماه گذشته و تزریق دوم ۲ ماه در مجموع اگر صورتتون واقعا نیاز داره و خیلی لاغره انجام بدین در غیر این صورت به دردسرو هزینه ش نمی ارزه بنظر من

بله با دکتر سهرابی انجام دادم کلینیک شیان. اخلاقشون بد نبود بار اول که پولشو میگیرن خیلی خوبن اما دف ...

عزیزم منم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

زیر چشمام گود شده شنیدم که تزریق چربی خوبه 

دکتر سهرابی کارشون خوبه؟

آخه چشم چون حساسه میترسم از یه طرف دیگه هم زیر چشمام خیلی بد شده

عزیزم منم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید زیر چشمام گود شده شنیدم که تزریق چربی خوبه  دکتر ...

خواهش میکنم. ببینید اوایل که من صورتمو زدم بعد اینکه ورمش خوابید خیلی راضی بود اما الان که ۳ ماه گذشته خیلی کم ازش مونده شاید ۳۰ درصد شایدم کمتر. فکر میکنم نباید خیلی انتظار داشته باشیم. دکتر سهرابی کارش فکر میکنم خوب باشه اما در مورد میزان ماندگاریش شک دارم

خواهش میکنم. ببینید اوایل که من صورتمو زدم بعد اینکه ورمش خوابید خیلی راضی بود اما الان که ۳ ماه گذش ...

سلام عزیزم.ممنون میشم کمکم کنید.میخوام برم پیش دکتر سهرابی برای تزریق چربی صورت.اما توی عکس های اینستا هم متوجه شدم که اونا هم طبق گفته ی شما خیلیی طبیعی انجام شدن.این میزان طبیعی بودن خوبه اما به شرطی که دیگه جذب نشه....واسه شما الان که چند ماههه گذشته،چیزی ازش مونده؟به نظرتون پکیج نقره ای رو برم،بهتر نیست؟چون فکر میکنم دکتر های دیگه شون کارشون یه کم حجیم تر هست

سلام عزیزم.ممنون میشم کمکم کنید.میخوام برم پیش دکتر سهرابی برای تزریق چربی صورت.اما توی عکس های اینس ...

سلام عزیزم 

ببین واسه موندن که میمونه اما باید انتظار زیاد نداشته باشی من واسه اسفند دوباره نوبت ترمیم دوم گرفتم که در واقع میشه سه بار تزریق. اسفند میشه ۸ ماه از تزریق اولم گذشته. کلا دکتر سهرابی دوست نداره زیاد تزریق کنه نمی‌دونم چرا 😑 ترمیم اول که رفتم با دعوا و بحث بهش گفتم برام زیاد بزن شما چیکار داری تا تونست برام تزریق کرد😆 اما خب راضیم بیشتر موند اولین بار کم زد اصلا نمونده بود چیزی ازش 

سلام عزیزم  ببین واسه موندن که میمونه اما باید انتظار زیاد نداشته باشی من واسه اسفند دوباره نو ...

😂مرسی که جواب دادی گلم.تزریق چربی واسه این خوبه که یه بار واسه همیشه باشه.اینکه آدم هی بخواد ترمیم بره که خوب ژل میزنه! توی کامنت هاتون هم خوندم برداشت چربی‌ش خیلی حس بدی داشت.کلا موارد منفی در تحقیقاتم🤪باعث شده فعلا دست نگهدارم😕

😂مرسی که جواب دادی گلم.تزریق چربی واسه این خوبه که یه بار واسه همیشه باشه.اینکه آدم هی بخواد ترمیم ...

چربی نسبت به ژل موندگاریش خیلی بیشتره اما خب چربی هم نیاز به ترمیم داره. درصورتی ارزشمنده که نیاز مبرم داشته باشید و صورتتون واقعا لاغر باشه 

بله با دکتر سهرابی انجام دادم کلینیک شیان. اخلاقشون بد نبود بار اول که پولشو میگیرن خیلی خوبن اما دف ...

سلام عزیزم وقتت بخیر،میخواستم بدونم دکتر برای شما زاویه فک هم زده؟زاویه فک برای شما موند یا ن؟