2777
2789
عنوان

راه حل بدید

218 بازدید | 38 پست

لطفا بگید انواع دلیل که بشه جوری خواستگار غیر رسمی که پیگیر م هست و محترمانه وغیر مستقیم رد کرد .     شما وقتی بعد جلسات آشنایی از قیافه طرف خوشتون نمیاد یا به دلتون نیست چجوری میگید که بهش بر نخوره واقعا سخته آدم بگه . نمی دونم تو این شرایط معمولا مردم چیکار میکنن . معمولا تو مواقعی که نمیتونید رک باشید شما چه بهانه هایی میارید

من همیشه میگفتم میخوام درس بخونم ازدواج کنم میسر نیست واسم   اما ابجی گلی تو زندگی مشترک قیافه مهم نیست اگه وجه خوبی داره درامد و سالمم هست جواب رد نده فقط بخاطر قیافه واقعا پسر خوب کمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو احساس من اینه مسیر فکری ما متفاوته و با هم مچ نیستیم و ممکنه دراینده مشکل ایجاد کنه مثلا

،ایجاد ناراحتی واسه دو طرفمون 

چون معیار هایی واسه من مهم هست که فک میکنم با اینکه شما خوبید ولی سازگاری نداره و همون قضیه سوی فکری هست که متفاوته و..... 

من همیشه میگفتم میخوام درس بخونم ازدواج کنم میسر نیست واسم   اما ابجی گلی تو زندگی مشترک قیافه ...

اتفاقا مهمه به قول دکتر هولاکویی قیافه خوب عادی میشه ن بد

دوطرف باید برای هم جاذبه داشته باشن

من همیشه میگفتم میخوام درس بخونم ازدواج کنم میسر نیست واسم   اما ابجی گلی تو زندگی مشترک قیافه ...

برا ظاهرش این بهونه رو گفتی ؟. دیدی مثلا از خانمی از ظاهر کسی خوشش نیاد بهانه این وبزاره از نوع صحبت کردنش خوشم نمیاد 

بگو احساس من اینه مسیر فکری ما متفاوته و با هم مچ نیستیم و ممکنه دراینده مشکل ایجاد کنه مثلا ،ایجاد ...

دیدید کسی تو این شرایط این بهانه رو بیاره من از نوع صحبت کردن طرف خوشم نمیاد یا چیزی تو این موارد ولی در صورتی مشکل قیافه بوده

در مجموع یعنی ظاهر و رفتار دیگه ؟   اون سوالم که گفتم دیدید........................هم بهم بگید ...

خب از اول خوشت نیومده بود؟ چند جلسه اشناییتون طول کشید؟ با هم رسمی هستید یا راحت حرف میزنید

من یبار از یکی خوشم نیومد درواقع نفرت داشتم بهش پیامک زدم از خصوصیات اخلاقی و شخصیتیتون خوشم نیومد و جوابم منفیه 😂

خواهش میکنم واسه اجابت حاجتم صلوات بفرستید🙏

گلم اصن ب قیافه نیس اما خب بازم زندگی خودته 

ب نظرم از جهات دیگه هم بسنجش چند جلسه باهم حرف زدین؟

اگه اخلاق و رفتار و سلامتش اوکیه یه بار دیگه تو تصمیمت تجدید نظر کن