2777
2789
عنوان

راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
خب از اول خوشت نیومده بود؟ چند جلسه اشناییتون طول کشید؟ با هم رسمی هستید یا راحت حرف میزنید من یبار ...

شما تا حالا دیدید کسی از قیافه پسری تو آشنایی خوشش نیاد نوع صحبت کردن آقا رو بهانه کنه ؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میخوای ردشم کنی میتونی بگی متوجه شدم که هنوز آمادگی شروع زندگی مشترکو استرس و اضطراباشو ندارم از این ...

شما حالا کسی رو دیدی از ظاهر پسره خوشش نیاد به خانواده دوماد بگه از نوع صحبت کردنش خوشم نیومد تمام

میخوای ردشم کنی میتونی بگی متوجه شدم که هنوز آمادگی شروع زندگی مشترکو استرس و اضطراباشو ندارم از این ...

شما تا حالا کسی رو دیدی یا برا خودتون پیش اومده اول از قیافه کسی برا آشنایی خوب باشه بعدا بدتون بیاد از قیافش یا زده بشی و دودل ؟  

شما تا حالا کسی رو دیدی یا برا خودتون پیش اومده اول از قیافه کسی برا آشنایی خوب باشه بعدا بدتون بیاد ...

اره عزیزم برا یکی از آشناها زیاد اینطوری میشد رد میکرد سخت نگیر تو مضیقه قرارت میدن به خاطر دلیل رد کردنت ؟؟

اره بگو طرز رفتار و صحبتاش ب دلم ننشست

نه منظورم اینه  آقا رفتارش خوب باشه ولی شما برای اینکه نگی ظاهرش خوشم نیومده بهانه این و بگی نوع صحبت کردنش و دوست نداشتم در صورتی که رفتارش نبوده که به دلت ننشسته بلکه ظاهرش بوده

شما تا حالا کسی رو دیدی یا برا خودتون پیش اومده اول از قیافه کسی برا آشنایی خوب باشه بعدا بدتون بیاد ...

اره من خودم‌پیش اومد

جلسه اول اومد زیاد حرف نزد ظاهرش موجه اومد

جلسات بعدی دیدم خیلی وقیحه خیلی بی ادب و بی شخصیته منم از خجالتش در اومدم.و حالم از چهرش بهم میخورد

خواهش میکنم واسه اجابت حاجتم صلوات بفرستید🙏
اره عزیزم برا یکی از آشناها زیاد اینطوری میشد رد میکرد سخت نگیر تو مضیقه قرارت میدن به خاطر دلیل رد ...

میشه در مورد اون آشناتون بگی واسم . چند موردی که بود بگو . واقعا خودش میگفت چرا اینجور میشده

نه منظورم اینه  آقا رفتارش خوب باشه ولی شما برای اینکه نگی ظاهرش خوشم نیومده بهانه این و بگی نو ...

اره فهمیدم منظورتو  شده زیادم شده ولی خب رد کن بگو ما به درد هم نمیخوریم و تمام

دیدید کسی تو این شرایط این بهانه رو بیاره من از نوع صحبت کردن طرف خوشم نمیاد یا چیزی تو این موارد ول ...

خب نمیتونی به طرف بگی من با چهرت حال نمیکنم که باید همچین بهونه هایی بیاری یا اگه رکی که رک باش و بگو فقط طرف ناراحت میشه قطعاااااااا