2821
2789
عنوان

درحال اقدام

183 بازدید | 20 پست

سلام خانمها من تنبلی تخمدان دارم 

دکتر بهم متفورمین داده باسیپرو ترون 

ازماه گذشته دارم مصرف میکنم امافقط متفورمین شو 

سیپروترون رو مصرف نکردم 

متفورمین تنها امکان داره تاثیری داشته باشه؟

البته فکرمیکنم پریودم منظم شده تقریبا چون سری قبل دوباردرماه پریود شدم اما اینماه خداروشکر نشدم 

تاقبل از۳ماه مصرف امکان بارداری وجوددنداره؟

چون گفته ۳ماه دارو مصرف کن

در حال اقدام 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ببخشیییددددد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

صددرصد تاثیرداره+پیاده روی دمنوش رازیانه هم کمک میکنه باعسل وسیاهدانه من نتیجه گرفتم ولی خب نموند 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صددرصد تاثیرداره+پیاده روی دمنوش رازیانه هم کمک میکنه باعسل وسیاهدانه من نتیجه گرفتم ولی خب نموند&nb ...

دمنوش رازیانه که بچه رو میندازه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
دمنوش رازیانه که بچه رو میندازه

کمک به باردارشدن میکنه توی بارداری که مصرفش ممنوعه

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
عسل وسیاهدانه چجوری مصرف میکتین

صبح ناشتا سیاهدانه اسیاب نکردم همین جوری قاطی عکس کردم صبح تا صبح میخورم توکل به خدا

واسه شمابعدازچندوقت نتیجه داد؟ اخی چرانمونه

من اون موقع تنبلی کم داشتم و سرسه ماه جواب داد ولی خب بچگی کردم و لج بازی داروهامودیگه نخوردم گفتم من دیکه خوب شدم ولی خب تبلی تخمدانم شدید شده که الان دوسه ماهه دوباره دارومصرف میکنم هنوز نتیجه ندیدم علت سقطم اشتباه خودم بود شدید اون روزااسترس داشتم توی رودخانه غرق شدم مامانم میکفت چون اولش بوده جفتت خوب هنوز خودشو نگرفته بوده کنده شده سریع

کمک به باردارشدن میکنه توی بارداری که مصرفش ممنوعه

خو اصلا میذاره نطفه شکل بگیره؟

من ویتاگینوس دوستم خورد جواب گرفت 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
خو اصلا میذاره نطفه شکل بگیره؟ من ویتاگینوس دوستم خورد جواب گرفت 

اره بابا ولی خب تایک تاریخی باید مصرف کنی من خودم احتمال زیادتاروز ۱۲پرودیم بیشترمصرف نکنم بعضیا تا۱۵بعضیایک هفته زودترازپریودی قطع میکنن