2777
2789
عنوان

کمک کنید😨

385 بازدید | 53 پست

بچه ها من میخواستم بینیمو عمل کنم  با یه دکتر اشنا شدم نمونه کاراشم دوس داشتم ولی دیدم نی نی سایت خیلی تبلیغشو کردن و در اصل مریضاش نبودن و بازار یاب بودن  حضوری رفتم مطب مریضاش راضی بودن و کلی تعریف کردن

الان منشیش گفته تا ده روز دیگه قیمتارو میبریم بالا الان ۱۳ تومن میگیره ۱۰ روز دیگه میشه ۱۶ تومن الان چی کار کنم برم ازش وقت بگیرم یا صبر کنم ؟ تو ده روز چجوری بیشتر راجبش تحقیق کنم؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

توروخدا کمکم کنید هیچکس و ندارم باهاش مشورت کنم🥺

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینیت‌ خیلی بزرگ و زشته؟

خیلی زشت نیس اما میخوام عمل کنم 

بینیت‌ خیلی بزرگ و زشته؟

الان به این دکتره میشه اعتماد کرد؟ به نظرت وایسم یکم تحقیق کنم این گرون کنه میتونم ازش تخفیف بگیرم ۱۳ تومن حساب کنه برام؟

وایسا تحقیق کننن بخاطر سه تومن نشناخته عمل کنی بعدش باید سه برابر بدی برات ترمیم کنن

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
الان به این دکتره میشه اعتماد کرد؟ به نظرت وایسم یکم تحقیق کنم این گرون کنه میتونم ازش تخفیف بگیرم ۱ ...

من اعتماد نمیکردم

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
اسم دکترت چیه؟

سعید شیرنگی

من اعتماد نمیکردم

منم نمیتونم اعتماد کنم وقتی به خاطر پول ادماش میان نی نی سایت تبلیغ میکنن بعدم من رفتم مطبش همه بینیشون استخونی بود من بینیم گوشتیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز