2777
2789
عنوان

کمک کنید😨

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 53 پست
اگر نمونه کارهاش رو دوست داشتی پیش همین عمل بکن

مرسی که نظر دادی عزیزم😘

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی زشت نیس اما میخوام عمل کنم 

چرا خیلی کمتر هزینه نمیکنی بری‌ پیش  یه مشاور خوب‌

من یه دوستم خیلی بینیش‌ خوب‌ بود

رفت عروسکی‌ کرده‌ خیلی از ریخت افتاده شبیه مترسک‌ شده حیفه به خدا

خودشم‌ راضی نیست میگه خنگ بودم‌ جوگیر‌ بودم بینیم‌ مشکل نداشت و....

چرا خیلی کمتر هزینه نمیکنی بری‌ پیش  یه مشاور خوب‌ من یه دوستم خیلی بینیش‌ خوب‌ بود رفت عر ...

اخه چن ساله دارم فک میکنم نمیتونم با این بینی کنار بیام مخصوصا اینکه الان همه عملین

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اخه چن ساله دارم فک میکنم نمیتونم با این بینی کنار بیام مخصوصا اینکه الان همه عملین

خوب دیگه میگم که با یه مشاور‌ خوب حرف بزن اعتماد به نفستو‌ درست کن به نظرم

من یه دست انداز ریز‌ تو بینیم‌ دارم‌ بهترین همسر و زندگی رو‌ هم دارم‌ اگه بینی تو صورت خیلی تو چشم باشه و واقعا زشت باشه خیلی ام موافق ‌عملشم‌ ولی بعضیا‌ واقعا ضرر میکنن‌ با عمل کردن فقط ادمای‌ ظاهر ‌بین دورت‌ جمع میشن درسته؟

ولی اگه رو شخصیتت کار کنی‌ با بینی طبیعی خودت آدمای‌ درست و باطن بینو‌ جذب میکنی 

پیشنهاد‌ خواهرانه ست هرجور‌ که دوست داری‌

ایشالله اگه عمل هم کردی‌ هیچوقت از تصمیممت‌ پشیمون‌ نشی❤

پیشنهاد‌ خواهرانه ست هرجور‌ که دوست داری‌ ایشالله اگه عمل هم کردی‌ هیچوقت از تصمیممت‌ پشیمون‌ نشی❤

مرسی از راهنماییت عزیز دلم😘❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز