2777
2789
نه نیستم،همون کالری خودمومیرم ولی خیلی لاغرشدم شکم پهلوم آب شده،من چاقم نیستم ولی برای بارداری میخوا ...

اخه خام گیاه خواری که واقعا سخته من نگرفتم.

ولی باز فست راحت تره.

منم اکثرا کالری خودمو میرم.

مرسی انگیزه گرفتم پس تاثیرداره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مرررسی

از ایناست مال من

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من دیجی کالا نگاه کردم خیلی گرون شده 😐

دیوار رو ببین دیجی کلا اینچیزاش گرونه.

دیوار بخش اگهی های فروشگاهی نو هست جنساش.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اخه خام گیاه خواری که واقعا سخته من نگرفتم. ولی باز فست راحت تره. منم اکثرا کالری خودمو میرم. مرس ...

اره عزیزم تاثییرداره بدون شک

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
از ایناست مال من

اتفاقا دیدم تو دیوار خیلی خوشم اومد خوشگلن😍

باز گفتم بپرسم خوبه یانه.

مرسی😘

با کرفس دارم لاغر میکنم ، راضیم ازش .

موفق باشی عزیزم 

یه سوال برنج تو کرفس هر قاشق چند کالریه؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
از ۲۰ اسفند تا امروز حدود ۷ کیلو لاغر شدم با برنامه رژیمی و قرص لاغری 

آفرین خیلی خوبه 

ولی بدنت اونجور آسیب میبینه ماهی ۴ کیلو باید کم کنی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
برنج سفید پخته ابکش بدون روغن زده بیست کالری

ممنونم

من با برنامه کرفس غذامو قشنگ خوردم ، پیاده روی هم رفتم ، یهفته نزدیک دو کیلو کم کردم 

باریکلا بهت👍

من خودمو وزن نکردم زیاد مشخص نیست. البته روزای اول یکم از حد مجاز بیشتر میخوردم تا دیگه عادت کردم.

باید وزن کنم خودمو.