2821
2789
عنوان

ضدافتاب

124 بازدید | 19 پست

یه ضدافتاب افتاب بی رنگ خوب برای پوستای جرب که جوش زا و سنگین نباشه لطفا معرفی کنید.. یچیزی که برق نندازه صورتا و جذب بشه زود مممممممنننننووووننننم

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مِدیسان عالیههههه

پوست من چرب و مستعد جوش برای شما چیجوریه؟؟ 

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
من مای استفاده میکنم اردن هم خوبه خودت میتونی مخصوص پوست چربشو بگیری

همه ویژگیایی که گفتم رو داره؟؟ 

پوست من چرب و مستعد جوش برای شما چیجوریه؟؟ 

ازمنم مختلط و چربه

راضیم ازش

💞ـــــــــــبعدازالله توتمومِ دارایے منی ـــــــــــــــــــــــــــ حسین (ع)❤ماهاشیـش هیـــــــچ جلوییم چون لپامون چال داره😌✋

اگه قیمت واست مهم نیست فیوژن واتر ایزیدین و اینیسفری 

اگه مهمه لیپورکس و راسن هم خیلی خوبن 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

ضد افتاب تونspfاش چنده من میخوام سینره spf۵۰ بگیرم  میگن سیاه میکنه 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
2824
2823
2791
2779
2792