2821
2789
عنوان

ضدافتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
اگه قیمت واست مهم نیست فیوژن واتر ایزیدین و اینیسفری  اگه مهمه لیپورکس و راسن هم خیلی خوبن&nbs ...

ایزیدین رو خیلی شنیدم تا 200تومن میتونم هزینه کنم😑😑

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
نیوا من از دیجی خریدم رو دستش نیست  برند مری کی هم هست که عالیترین برند پوستی دنیا هست

مری کی هم دیجی داره؟؟ ؟یچیزی میخوام که پوست رو مخملی کنه نه چرب چربی و براق ازونورم پر جوش بشه صورتم🤣

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ژيل بيوته. كاملا سبك اصلام برق نميندازه 

بیوته؟؟کدوم سایتا دارن؟ 

ایزیدین رو خیلی شنیدم تا 200تومن میتونم هزینه کنم😑😑

لیپورکس و راسن هم کیفیتشون خیلی خوبه ایرانین قیمتشون هم کمتره از ۲۰۰ هست 

حالا باز به هرحال نفر به نفر واکنش پوست افراد فرق داره ولی این دوتا کیفیت خوبی دارن درصد رضایتشونم بالاست

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!