2777
2789
عنوان

نامزدی

183 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم.منوهمسرم ۲ساله عقدکردیم هرشب همو توخونه مون میبینیم منم هفته ای یبارمیرم خونه شون. چون هرشب میادخونه مون اگه قرارباشه جایی برم ازقبل بهش اس میدم ک امروزنیستم دلم نمیادبیادبرگرده بهش گفتم اگه یه شبم تونیومدی بهم بگوک منتظرت نباشم ولی دیشب اصلا ن زنگی زده ن پیامی ک امشب نمیام...منم پیگیرش نشدم،اخلاقشه اگه یروزمنونبینه فرداش حتما پیام میده ولی امروزم نکرد...خیلی ازدستش عصبانیم این رفتارش یعنی منو آدم حساب نمیکنه...اصولاپرسیدم میگن بیخیال شو مرد نیازه وزن نازه اون باید بزنگه ببینه زنش مرده یازنده س واینک مرد احتیاج ب خلوت داره واینکه آویزونش نباشم هروقت دلتنگم شدسراغمو بگیرع...نظرشما دوستای گلم چیه؟اینم بگم اکثرا من همیشه پیگیرشم یاهرصبح من بهش اس عاشقانه میدم امااون هیچوقت خودش پیش قدم نشده اطرافیان میگن بدعادتش کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین گلم زندگی ریاضی نیس ک فرمول بدی و طبق اون مسیله حل بشه..

هر ادمی ی جوریه ی نسخه برا زندگی همه جواب نمیده.

با شوهرت صحبت کن شاید ی مشکلی پیش اومده ک از دیروز خبری نشده ازش بعدم خیلی منطقی توضیح بده منتظرش بودی و ناراحتی ک بی خبر موندی..

از الانم سعی کن ب این فک نکنی ک تو ی دفعه بیشتر زنگ زدی یا اون

شاید اتفاقی براشون افتاده شما اول زنگ بزن از حالش با خبر شو . بعدم بگو دیشب نیومدی نگرانت شدم کاش خبر میدادی اول باید اینجوری گله کنید بعد دیدین دوباره تکرار میشه جدی تر بگید بهشون

یعنی منتظرباشم اون بزنگه؟اگه زنگید معمولی باهاش رفتار کنم؟یا دلخور آخه نقطه ضعفمو میدونه چطوری حرصم ...

باید کم کم شروع کنی به تغییر رویه دادن .چون کارت اشتباهه الان . اعتدال اعتدال