2777
2789
عنوان

کادو ازدواج

124 بازدید | 26 پست

بچه ها شما ازدواج کردین مامان باباتون کادو بهتون چی دادن؟

مثلا ماشین میدن بعضی مامان باباها؟

امکانش هس یا از اینایین که مامان بابا میگن به من ربطی نداره خودشون باید زندگیشونو بسازن

نه خب کادو که دیگه ربطی به ساختن زندگی تداره

به عنوان مبارک باد کادو میدن

طرف ما طلا میدن

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ماشین اینا که نه همون طلا و سکه دادن هم برای عقد هم عروسی خانواده همسرم که دیگه نوبر هستن تا حالا هیچ کاری برای همسرم نکردن فقط برای عروسی 100 میلیون به ما قرض دادن که اونم همون شب بعد عروسی ساعت 2 شب خواهر همسرم زنگ زد که اره داداش چیکار کنم اون 100 تومن از این پول های شاپاش و دیدن بردارم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

آها زیاد طلا میدن در چه حد مثلا؟جهیزیه چه چیزایی میده خانواده دخترو پسر

طلا در حد یه النگو یا گردنبند زیاد سنگین نمیدن چون کلی هزینه میکنن

ببین فرهنگ ما اینجوریه تیکه های بزرگ مثل یخچال اجاق گاز لباسشویی تلویزیون و یه سری سرویس چوب رو داماد میخره

بقیه هم با عروس خانم

یا توافقی باهم میخرن

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

آها ببخشید شما تورک هستین؟

گیلانی ام عزیزم

یاخدا چه بدددد

احتیاج به کمک شون نداریم تا همین قبل عروسی خرج خونه شون با همسرم بود خداروشکر همسرم از نظر کاری و هوش اقتصادی زرنگ هست

طرف ما خانواده عروس طلا میدن

خانواده داماد پول

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آها خداروشکر پسان شاءالله که روزیتون پربرکت تر باشه

ممنون عزیزم همین که الان بعد ازدواج از همسرم پول نمیگیرن دیگه باید خداروشکر کرد