2777
2789
عنوان

ناهارت چیه🍗🍔🍕🍳🥃

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 66 پست
زنگ زدم به شوهرم گفتم من داغونم خودت یفکری برا ناهار بکن خودمم دیشب شام نخوردم صبحونه ام نخورد ...

چرا چیشده؟!حامله ی؟من حامله بودم اینجوری شده بودم البته فقط ماهای اول اکثر موقعها با هزار جور بدبختی و عق زدن و فلان درست میکردم اما دیگ بعضی وقتا نمیتونستم کم میوردم .‌شوهرم میرفت پایین میخورد خودمم فقط کباب میخوردم از بیرون..بوی غذای خونگی دیووونم میکرد

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
اره خوشمزه میشه ب جا گوشت چرخ کرده سینه مرغ ریش ریش میکنم میزنم  الانم ناهار هویج پلو دارم

هویج پلو؟؟؟چجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بلد نبودم تا اینکه تو گوگل سرچ کردم  عالیه لعنتی😍😍

برم ببینم چجوریه دستورش..شام امشب درست کنم وایییی عکساش منو دیوونه میکنه

چرا چیشده؟!حامله ی؟من حامله بودم اینجوری شده بودم البته فقط ماهای اول اکثر موقعها با هزار جور بدبختی ...

نبابا حامله کجا بود😅

پری ام

شوهرمم صبح دید درد وحشتناک دارم

یه چایی نبات نداد دستم☹️☹️

الانم خودش خسته و کوفته اس دلم براش میسوزه

ولی سر این حرکتش🙄  ناهار با خودشه

واقعا هم حالم خوب نیست

اولین باره پاهامم درد میگیره

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
عزیزم ۲ تا پیاز سرخ کن بعد سینه مرغ رو نگینی خورد کن سرخ کن ۲ تا دونه هویج کوچولو رنده کن اضافه کن و ...

به به چشم حتما اینجوری میذارم

مرسی🥰

ی چیز ساده تر درست کن .ماکارانی چیزی 

شوهر گرامی ماکارانی دوست نداره...میخوره ها اما یکی دوتا قاشق ارزش زحمت کشیدن نداره

ببین من باقالی پلو رو اینجوری با مرغ درست میکنم  مرغ رو اندازه گوشت خورشتی خورد میکنم با زردچو ...

مادرشوهرمم باقالی پلو رو اینجوری درست میکنه.‌ایده ی خوبیه 

باید امتحان کنم ببینم چیکار میکنم

شوهر گرامی ماکارانی دوست نداره...میخوره ها اما یکی دوتا قاشق ارزش زحمت کشیدن نداره

مث شوهر من دقیقا 🤦‍♀️🤦‍♀️

البته الان اون داره غذا درست میکنه هی میگه نیا کار دارم 

هویج پلو؟؟؟چجوریه؟

اره هویج رو خلالی خرد میکنم پاز رنده میکنم تفت میدم بعد هویج میزنم تفت میدم تا نرم بشه سینه مرغ ریش ریش میکنم میزنم ادویه جات میزنم لا ب لای برنج آبکش شده میریزم دم میندازم کشمش و زرشک هم آخرسر تفنت میدم میریزم روش بعضیا خلال بادوم و پسته میزنن ولی من دوس ندارم

اره دارم

مرغ رو بزار بپزه،با پیاز و زردچوبه و اندکی نمک

بعد تیکه تیکه های کوچیک کن

بعد یکمی پیاز نگینی ریز کن و تفت بده و بعد سیب زمینی و ادویه هرچی دوستداشتی

و بعد قارچ و 

بعدم مرغ 

بعدم گوجه ی پوست گرفته   به ترتیب همه رو اضافه کن و تفت بده

و بزار یکمی باهم جا بیوفتن

بعد با نون بخورین🤤🤤خیلی خوشمزه اس

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
با مرغ خیلی خوشمزست.بهتر از چرخ کرده هست.من‌چرخ شده فقط کتلت و کوفته و کباب میخورم.بقیه غذام با مرغ ...

اره خیلیا از چرخ کرده بدشون میاد ولی من دوست دارم..

ولی خیلی با چرخ کرده گذاشتم تکراری شده

نبابا حامله کجا بود😅 پری ام شوهرمم صبح دید درد وحشتناک دارم یه چایی نبات نداد دستم☹️☹️ ال ...

وای حتما از اونایی که پری وحشتناک دارن..

خداروشکر من اینجوری نیستم پری هام بدون درد و ناراحتی میگذره

ی غذایی چیزی از بیرون بگیرید بخوردید دیگه

والا از شوهر چه انتظاری داری...اب نبات داغ میدن دست ادم؟؟؟؟