2777
2789
عنوان

ناهارت چیه🍗🍔🍕🍳🥃

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 66 پست
وای حتما از اونایی که پری وحشتناک دارن.. خداروشکر من اینجوری نیستم پری هام بدون درد و ناراحتی میگذر ...

اره بیشتر هم سه روزه اول اینجوری میشم

اره باید بده☹️☹️☹️😫😫😫

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
مث شوهر من دقیقا 🤦‍♀️🤦‍♀️ البته الان اون داره غذا درست میکنه هی میگه نیا کار دارم 

😂😂😂😂

والا شوهر من یکار میکنه هرکاری اشپزی مثلاشه ..میگ بیا اینجا روغن بده نمک کو زرد چوبه بدهههه..بیا هم بزن..فلفلم بزن ...اینجوری در واقع خودم اشپزی میکنم این فقط ی نوع الودگی صوتیه

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط زعفرون حتما بزن خیلی تو کیفیتش تاثیر داره

زعفروون که نقص اصلیه 🤣تو هرچی بریزی خوشمزه میشه

برم ببینم چجوریه دستورش..شام امشب درست کنم وایییی عکساش منو دیوونه میکنه

مطمئن باش خوب میشه نووش جون

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
😂😂😂😂 والا شوهر من یکار میکنه هرکاری اشپزی مثلاشه ..میگ بیا اینجا روغن بده نمک کو زرد چوبه بدههه ...

🤣🤣🤣. وای اینم همینطوره . هی میگه خب فلفل کجاستت بعد میگه نه عزیزم تو بشین . خو تو هی صدام میکنی چطور بشینم 😅

سینه مرغُ بپز با نمک و زردچوبه بعد ریش ریش کن

سیب زمینی نگینی سرخ کن

بعدش پیاز تفت بده

گوشت ریش کرده رو یکم تو پیاز تفت بده یکم زردچوبه و نمک اضافه کن

عدسُ هم جداگونه بپز

یزنج ابکش کن یکم بزنجتو کال تر بردار چون موادت روغن داره ممکنه شفته شه

بعدش همشو باهم قاطی کن اگ نمکش کمه اضافه کن همش بزن

اگ زعفرون داشته باشی یکم اخر سر بریزی رو برنج و همش بزنی عالی میشه

سینه مرغُ بپز با نمک و زردچوبه بعد ریش ریش کن سیب زمینی نگینی سرخ کن بعدش پیاز تفت بده گوشت ریش ک ...

😍😍😍😍فداتشم ممنون...

من یبار با مرغ به سب‌ک نواب ابراهیمی پختم...خوشمزه بود..

اینم امتحان میکنم حتما