2777
2789
عنوان

ناهارت چیه🍗🍔🍕🍳🥃

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 66 پست
کباب

😁😁😁😁😁نوش جان

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
دمپختکگوجه 

با سالاد شیرازی هووووم

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای من عاشقشم ولی بلد نیستم🥲

منم بلد نبودم تا اینکه تو گوگل سرچ کردم 

عالیه لعنتی😍😍

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
خوشبحالت😅 منم دلم مامانمو خواست😪

عزیزم ۲ تا پیاز سرخ کن بعد سینه مرغ رو نگینی خورد کن سرخ کن ۲ تا دونه هویج کوچولو رنده کن اضافه کن و ادویه هر چی دوس داذی بزن و با نصف قاشق رب و زردچوبه

رو برنجتم زعفران بریز

ما همیشه عدس پلو رو اینجوری درست میکنیم فوق العاده میشه

از گوشت چرخکرده بیزاریم

سالاد شیرازی ام حتما درست کن به به

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
نمیدونم چی داریم. عدس پلو با مرغ نخوردم اما فک نکنم بدمزه شه 

منم حس میکنم خوشمزس ی جا هم دیده بودم.‌..اما بلد نیستم

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
من نهار کته و قورمه سبزی دارم  میخام برم حموم کنم ولی اصلا حال ندارم پاشم ی ساعت دیگه اذان هست ...

بروووو بیروووون🤫🤨

ببین من باقالی پلو رو اینجوری با مرغ درست میکنم 

مرغ رو اندازه گوشت خورشتی خورد میکنم با زردچوبه و نمک و آب تو قابلمه میجوشونم بعد که پخت ابشو میکشم یکم تفتش میدم باقالی رو هم جدا میپزم برنجشو میجوشونم بعد برنجو آبکش میکنم و لابلاش باقالی و شوید و مرغ و زعفرون دم کرده میریزم 

حالا تو هم به نظرم مرغم همون‌جوری درست کن بعد با عدس و زعفرون لابلای برنج بریز پیازداغ هم درست کن واسه تزیینش

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منم حس میکنم خوشمزس ی جا هم دیده بودم.‌..اما بلد نیستم

با مرغ خیلی خوشمزست.بهتر از چرخ کرده هست.من‌چرخ شده فقط کتلت و کوفته و کباب میخورم.بقیه غذام با مرغ و گوشت گوسفنده.بیشتد مرغ.

ما عدس پلو رو اکثرا با خاگینه میخوریم به این صورت ک  عدس پلو رو میپزم بدون مرغ و گوشت 

بعد تخمه مرغ رو تو یه ظرف هم میزنم و نمک و فلفل میزنم و دوطرفشو سرخ میکنم ما که خیلی دوست داریم 

الانم خونه مادرم ماکارونی داریم

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
مرغ سرخ کنی با پیاز و سیب زمینی و زرد چوبه ی زره هم اب اخرسر داشته باشه خوشمزه میشه برا رو عدس پلو&n ...

وای دستت درد نکنه بالاخره یکی بلد بود

من لوبیا پلو شیرازی قراره بپزم مرغ هم لا به لاش میذارم

با لوبیا چشم بلبلی پخته میشه 

شوید هم داره داخلش

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊