2777
2789
عنوان

برنامه ای که پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 23673 بازدید | 112 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم حساسیت زیادی به این موضوع دارم و حتی وقتی دنبال کار میگشتم تو اینترنت این کارهای تایپ و ...

من با حساب بانکی کاری ندارم اصلا 

شیوه تبلیغ شما از یک اپ مثل کسی بود که مبلغ یک اپ باشه 

و در اخر هم گفتی که صرافی ارز دیجیتال رو بعدا بهتون میگم 

کد معرف هم برای دوستایی که اپ رو نصب کردن نیومده و فقط برای مبلغ اپ اومده که شماباشید

ازطرف دیگه یه کاربر دیگه شدیدا پشت کار شما دراومده و اون جواب گو بود

از جهات دیگه عقل سلیم میگه نصب هر نوع اپ به توسط تبلیغ روی گوشی خطرات جبران ناپذیر داره 

ردیابی جی پی اس و هدایت در دوربین جلو وگالری و جاهای دیگه 

که هزارتا مورد شمابزنی تو نت برات میاد که سودجوها باهمین شگرد منزل رو خالی کردن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
حتمن بده گزارش به پلیس فتا منم حتمن بخاطر تهمتی که بهم زدید اقدام کنم ببینم شما برنده ایی یا من دوست ...

هتک حرمت نکردم که گل😂😂😂شمابه خودت گرفتی😂😂

سلام✋🏻

خب تموم شد امیدوارم یه کمکی برامون باشه و استفاده کنیم 😍

جواب منو ندادی ک

کد رو میزنم دکمش کار نمیکنه

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
هتک حرمت نکردم که گل😂😂😂شمابه خودت گرفتی😂😂 سلام✋🏻

من به خودم نکرفتم گفتی شکایت میکنی پلیس قتا

نامرد روزگاری اگر کوتاهی کنی

پستت هست تاپیکم هست

شکایت نکنی نامرد روزگاری

و خرف بیخور زدی

اکر حرفت راسته حتمن شکایت کن

اکر نکردی پس زدی زیر حرفت

منتظرشکایتمم اطلاعاتمم بیا پی وی خود مبدم بهت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من به خودم نکرفتم گفتی شکایت میکنی پلیس قتا نامرد روزگاری اگر کوتاهی کنی پستت هست تاپیکم هست شکای ...

به قدری جیغ جیغویی سرم تیرکشید 😂😂😂😂

من جتاتو خوندم دادو هوارتو حس کردم گل😂😂😂😂

به قدری جیغ جیغویی سرم تیرکشید 😂😂😂😂 من جتاتو خوندم دادو هوارتو حس کردم گل😂😂😂😂

چیه زدی زیر حرفت

اینجا حرفی ندارم بیا با پلیس فتا ببینمت اکر راست میگی

دیدی دروغ گقتی

دیدی

داری الانم هوجی گری میکنی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من با حساب بانکی کاری ندارم اصلا  شیوه تبلیغ شما از یک اپ مثل کسی بود که مبلغ یک اپ باشه  ...

عزیزم اینهمه پارنوئید بودن خوب نیس من که نمیگم حتما این کار رو بکنید من که نمیگم حتما میده در اخر 

و گفتم که خودمم فقط امتحان میکنم

گلم شماچیزی در مورد کیف پول های ارز دیجیتال شنیدید یا کار کردید باهاش؟من با کیف پول های ارز دیجیتال کار کردم و انتقال انجام دادم  مشکلی نداشتن این کیف پول ها با خرید و فروش و تبدیل ارز سود میکنن

و در مورد اون که گفتید به اونایی که کد رو میزنن نمیده گفتم و با عکس نشون دادم که کجا مبلغ رو نشون میده نهایت یکی دو هفته برای واریز صبر میکنیم اگه واریز کرد که میفروشیم به صرافی اگه نکرد برنامه رو پاک میکنیم

و نمیدونم این که گفتم صرافی رو میگم چه مشکلی داره حرفم الان میگم صرافی نوبیتکس صرافی بازار ارز دیجیتال که میشه با اینا پول رو تبدیل به تومان کرد من دیگه حرفی ندارم 

خدانگهدار