2777
2789
عنوان

برنامه ای که پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 23621 بازدید | 112 پست
 گفتن بعد حدودا یک هفته که زمان جشنواره تموم شد پول هارد واریز میکنن بعد واریز میتونیم اونارو ب ...

همرو همینجا یهو بهشون میگفتی میذاری هفته دیگه صرافی بهشون نشون میدی؟😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیگم ها ایشون درست میگن 

خودمم امتحان نکردم فعلا 

ایشونم هنوز پولی نگرفته بعد ی هفته معلوم میشه

ولی فک نکنم ضرر داشته باشه چون حساب بانکی نمیدیم

بعدشم گوشی این همه ادم رو هک کنن به چه دردشون میخوره

دیگه سوادتون به روز نیست میخ اهنی نرود در سنگ هرگز شما همون بشین فکز کن الکیه 🤣

متاسفانه اینجا نمیتونیدبا دوستاتون عده ای رو گول بزنید 

ادم ازخدابی خبر پشت به خداکرده

مغز مردمو شستشو میدین 

من خودم به شخصه به پلیس فتا گذارش شما دوتا رو میدم اینجا اینجوری دارین مردمو تشویق میکنین 

درجریان هستید فقط بایه آیدی یا یه چت تمام زندگیتونو درمیارن کنه

سلام ماربر✋🏻 چون چرته دارم صراحتامیگم  عده ای واقعا هیچی ندارن و عده ای واقعا کلاه بردارن&nb ...

ببین من خودم حساسیت زیادی به این موضوع دارم و حتی وقتی دنبال کار میگشتم تو اینترنت این کارهای تایپ و فلان وبیسار رو دیدم کلی تحقیق کردم راجع بهشون و حتی عقل هم میگه چرا باید تو ورود ازت پول بخوان بنابراین تو هیچ کدوم از اونا نرفتم حتی بازاریابی برای اینکارارو هم درست نمیدونم ولی این برنامه یه کیف پول ارز دیجیتال هست که ربطی به حساب بانکی شما نداره که بخواد خالی بشه حتی موقع تبدیل تو صرافی هم نه رمزی نه چیزی از حساب شما خواسته نمیشه که بخواد خالی بشه 

من خودم نمیدونم قرار اخر کار این مقدار ۳۰۰ ترون واریز بشه یا نه آینده رو نمیبینم و فقط یه احتمال هست و هیچ هزینه یا مشکلی نداره امتحانش نهایتش این میشه که اون ۳۰۰ ترون رو نده قبلا برنامه هایی بودن که ارز دادن وپرداخت شده خیلی ها هم استفاده کردن 

من نمیگم ها ایشون درست میگن  خودمم امتحان نکردم فعلا  ایشونم هنوز پولی نگرفته بعد ی هفته ...

خودگوشی که چیزی نداره 

گوشی شما وصل میشه به سیمکارتتون 

و حسابای بانکیتون

عکساتون

دوربین جلوتون

جی پی استون 

اگه ببینن وضعتون خوبه نباشید منزل باهمون چی پی اس استوری ها و اکانتاتون منزلتون تشریف میارن

متاسفانه اینجا نمیتونیدبا دوستاتون عده ای رو گول بزنید  ادم ازخدابی خبر پشت به خداکرده مغز مر ...

حتمن بده گزارش به پلیس فتا منم حتمن بخاطر تهمتی که بهم زدید اقدام کنم ببینم شما برنده ایی یا من دوست عزیزم

جونه مادرت کم کاری نکنیا

همین الان اقدام کن

چون منم تهمت زدی

خودم وکیلم حتمن برات اقدام میکنم

به من تهمت زدی 

هنگ حرمت کردی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم