ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برنج به کسب روزی با سختی و رنج هست. جگر هم به روزی و فرزند میگه.
میشه لطفا خواب منم تعبیر کنین خواب دیدم ب همسرم گفتم بیا توافقی جدا بشیم
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه میخوردم ولی امروز فقط بهشون میخندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیتهای پرسر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که میمونه برات. میخندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ به نظر میرسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
نه اصلا خیلی رابطمون خوبه بهمین دلیل خیلی ذهنمو مشغول کرده ک چرا همچین خوابی دیدم
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه میخوردم ولی امروز فقط بهشون میخندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیتهای پرسر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که میمونه برات. میخندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ به نظر میرسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
یه تعبیر نوشته بود به بزرگی میگه یه تعبیر به بدبختی
ان شالله ک خیره من ب همسرم گفتم با ۵۰ تا سکه توافقی جدا بشیم اون ناراحت شد و قبول نکرد،بچه هم ازم گرفت