2777
2789

خانوما کیا ب نینیشون ببلاک ای آر میدن ؟ تپل میکنه ؟ برای وزنگیری خوبه ؟ من پسرم رفلاکس داره قبلش نان ۱ میخورد خیلی تپل میکنه ولی اینو نمیدونم ، میگن واسه وزنگیری اصلا خوب نیست

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

ببلاک ای ار خیییلی غلیظه 

پسر من نتونست بخوره 

اپتامیل اچ ا میدم 

وزن گیریشم عالیه

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببلاک ای ار خیییلی غلیظه  پسر من نتونست بخوره  اپتامیل اچ ا میدم  وزن گیریشم عالیه

اچ ا برای رفلاکس نیست پسر من باید شیرخشک از نوع ای آر بخوره 

بیومیل هم میگن خوبه ، حالا موندم چیکار کنم

یواش یواش ar رو کم کن وبا نان قاطی کن تا به نان عادت کنه پسر منم همینطور بود

میخاستم اینکارو کنم ترسیدم گفتم شاید شیرخشکا بهم نخوره خراب بشه معدش بهم بریزه

اچ ا برای رفلاکس نیست پسر من باید شیرخشک از نوع ای آر بخوره  بیومیل هم میگن خوبه ، حالا موندم ...

من از خودم نمیگم

پسر منم رفلاکس داره دکتر براش نوشته 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
[QUOTE=185018523]میخاستم اینکارو کنم ترسیدم گفتم شاید شیرخشکا بهم نخوره خراب بشه معدش بهم بریزه[/QUO ...

رفلاکس داشت پسرتون ؟ بعد قاطی کردی بالا نمیاورد ؟ چقدر میریختی نصف نصف

رفلاکس داشت پسرتون ؟ بعد قاطی کردی بالا نمیاورد ؟ چقدر میریختی نصف نصف

اولا بیشترشو همون ar بریز یواش یواش نان رو بیشتر کن-اولاش چرا یه ذره بالا میاورد بعدش خوب شد-سعی کن زودتر هم غذا خورش بکنی

عه من فکر کردم ای ار فقط برای رفلاکس ،

بچه های رفلاکسی اکثرا ب پروتئین گاوی حساسیت دارن 

من از دوماهگی این شیرخشک رو میدم ازونموقع یبارم بالا نیاورده