خانما من صبح تو خواب بیداری دستم رفت رو ی عکسی که از نی نی سایت دانلود کردم رفته وضعیتم
متن این عکس این بوده خاهش میکنم بگید چ غلطی کنم این تاپیک رو برام از هر کاربری ک میشناسید تگ کنید بیاد شات بگیرم بزارم وضعیتم الان مردم چی راجبم فکر میکنن
بگو بابا شاته اگر بچه داری بگو بچم دست زده انداخته وظعیت اگر نداری بگو خودم گرفتم نشون شوهرم بدم دستم خورده.
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
بچه ها وضعیتو پاک کردم و نوشتم اینم از چالش جرعت حقیقت ولی خاهر شوهرام دارن واتساب جی بی و منم همسر دوم شوهرمم نکنه اونا فک کنن من زیر پای شوهرم نشستم طلاق گرفته وای خدا😭😭😭😭😭
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)