2789

من خودم یادم نمیاد ولی یادمه وقتی که مستأجر بودیم من سنم کم بود،زن صاحب خونمون با مامانم دوست شد و یه روز گفت نهار میذارم بیایید اینجا،،،خلاصه من و مامانم رفتیم،نشسته بودیم که دیدم یه بوی گند میاد 🥵 پسرش ماشینشو انداخت رفت زیر مبل من خواستم برش دارم دستمو بردم زیر مبل دیدم یه چیز نرم اومد تو دستم،،،آوردمش بیرون دیدم پی پی بچه هست 😰😰😰منو میگی؟زبونم قفل شد فقط بدو بدو با عوووق رفتم خونمون 😐😐😐😝😝😝

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یادم نمیاد ولی یادمه وقتی که مستأجر بودیم من سنم کم بود،زن صاحب خونمون با مامانم دوست شد و ی ...

وااااي دختررررر تو روحت😂😂😂😂😂😂😂🤢🤢🤢 واي من بودم سر بچه هه رو ميكندم 🤣🤣🤣

وااااي دختررررر تو روحت😂😂😂😂😂😂😂🤢🤢🤢 واي من بودم سر بچه هه رو ميكندم 🤣🤣🤣

فقط دررفتم همین 😢😢😢

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

آدامس دهنیه  زن همسایمونو وقتی داشت چای میخورد  دزدیدم 😑 رفتم داخل آسانسور خوردمش .. ولی صدا نمیداد ... اون میخورد صدا میداد😭

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
آدامس دهنیه  زن همسایمونو وقتی داشت چای میخورد  دزدیدم 😑 رفتم داخل آسانسور خوردمش .. ولی ...

وای خیلی خندیدم 😂😂😂👍

وای خیلی خندیدم 😂😂😂👍

😅😅طعمش هنو بعد ۵۰۰ سال تو دهنمه🤣

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
🤢😂😂😂واااايييي عالي يود😂😂😂😂

😎