2777
2789
عنوان

خیلی شکاکم😔

283 بازدید | 25 پست

اینقد دور خودم و دوستام ادمای بدو خیانت کار دیدم که واقعا شکاک شدم نسبت ب همه چی ...

ب روی دوس پسرم نمیارم و نزاشتم بفهمه اما واقعا بهش شک دارم 

دیشب بهمدیگه‌ شب بخیر گفتیم اما بعدش من رفتم‌یه استوری گزاشتم دیدم بعد یه ساعت اولیو  دیده بود و دومیو تا امروز ندید 

انگاری دستش خورده بوده اولیو دیده بود

از دیشبه همش تو فکرم .همش میترسم که نکنه خیانت کنه یا با شخص دیگ ای درارتباط باشع 

خیلی وقتا ک پیش خودم فکرای بد میکنم که کجاستو اینا میاد میگع چیکار میکرده پیش خودم شرمنده میشم اما بازم..😔

البته ۱ ماهه که دوستیم فقط 

ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دلیل نمیشه که بخواد خیانت کنه،داره اینستا گردی میکنه!!!

اخه بهم گف خیلی خسته اس و میره بخوابه 

منم ادمی نیستم که زیاد حرف بزنم ک سرشو ببرم مجبور شه بره ☹️ 

منم یک عقاب تنهام که شبا آنلاینم😂😂 با هیچ کسم ارتباطی ندارم دوستی هم که اسمش مشخصه، تعهد آنچنانی ...

😂😂 من خودمم بعد اینکه شب بخیر میگیم بیدار میمونم و موزیکو اینا 

اما نمیدونم چرا بدبین شدم نسبت ب همه چی ☹️😔

سلام عزیزدلم

ببین به فکرت بدراه نده فکرای مثبت بکن و الان رابطت یک ماهس اما ب مرور طرف مقابلت خسته میشه

بنظرم باخودت بگو دوسم داره خیانت نمیکنهو.... اما وابسته نشو

برای شکاکیتم جدی بگیر موضوع رو ممکنه بعدا برات مشکل سازبشه پیش مشاور حتما برو کمکت میکنه 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
اخه بهم گف خیلی خسته اس و میره بخوابه  منم ادمی نیستم که زیاد حرف بزنم ک سرشو ببرم مجبور شه بر ...

چون یک ماهه ممکنه با یکی دیگه هم باشه،پسرا بعد ۱۰ سال خیانت میکنن،تو از یک پسر یک ماهه چه توقعی داری!!؟

چرا فکر میکنین شوهر یا نامزد یا دوستتون فقط شما رو داره و بعد از شب بخیر گفتن باید بگیره بخوابه و اگه نخوابیده و آنلاینه یعنی داره خیانت میکنه 

خب اون بجز شما خانواده ودوست آشنا داره ممکنه داره با اونا چت میکنه

یا اینستا گردی میکنه 

خود منم گاها همچین کارایی میکنم دلیل بر خیانت نیست

اخه با خودم میگم چرا همونجا استوری دومم ندید اینش یکم‌برام سواله و فک میکنم نمیخواسته کلا ببینه که من بفهمم بیداره و دستش خورده 

سلام عزیزدلم ببین به فکرت بدراه نده فکرای مثبت بکن و الان رابطت یک ماهس اما ب مرور طرف مقابلت خسته ...

چشم .اما من کلا ب روی طرفم نمیارم که ناراحتم .طوریکه اون اصلا امروز نفهمید که ب خاطر این قضیه نارلحتم و تو خودمم 

درسته باید برم‌پیش مشاور👌