2777
2789
عنوان

خیلی شکاکم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست
چرا فکر میکنین شوهر یا نامزد یا دوستتون فقط شما رو داره و بعد از شب بخیر گفتن باید بگیره بخوابه و اگ ...

واقعا نیاز داشتم ی نفر این حرفارو بزنه بهم‌ که از این حالت بیام بیرون 😅 

ممنون دوست عزیزم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک عقاب تنهام که شبا آنلاینم😂😂 با هیچ کسم ارتباطی ندارم دوستی هم که اسمش مشخصه، تعهد آنچنانی ...

کار خوب رو تو میکنی از زندگیت لذت ببرو و فقط با دوستای همجنس خودت برو اینور اونور عشق و حال

چشم .اما من کلا ب روی طرفم نمیارم که ناراحتم .طوریکه اون اصلا امروز نفهمید که ب خاطر این قضیه نارلحت ...

اصلا متوجم نشه خودت ک بیشتر اذیت میشی بااین فکرا

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
☹️☹️اره واقعا

منم برای همین گفتم دل نبند چون شما بنظرمیاد روحیه حساسی دارین و زودم وابسته میشین جوری ک جونتونم برای طرف مقابل میدین 

درستع؟

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
منم برای همین گفتم دل نبند چون شما بنظرمیاد روحیه حساسی دارین و زودم وابسته میشین جوری ک جونتونم برا ...

دقیقا همینطوره .اما خب دیگ‌ی جورایی ابدیده شدم و اینقد تنهایی کشیدم ک عادت کردم و اونقد با حدا شدن دیگ مشکلی ندارم☹️

دقیقا همینطوره .اما خب دیگ‌ی جورایی ابدیده شدم و اینقد تنهایی کشیدم ک عادت کردم و اونقد با حدا شدن د ...

🥺

گلم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم امیدوارم به عنوان دخالت بهش نگاه نکنی این جوردوستی هااخروعاقبت نداره اگه اخرشم به ازدواج ختم بشه همیشه سرکوفت اینکه تواگه دخترخوبی بودی بامن نبودی روبهت میزنه