2777
2789
عنوان

طاهره ام

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 48 پست
عزیزممم خیلی کامنت هاتو توی تاپیکا دیدم و دعا کردم برات انشاالله هرچی به صلاحته رقم بخوره❤

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ای جان عزیزم. خیلی کارخوبی میکنی. ان شاءالله یابر میگرده یا یه آدم خوب جلوراهت قرار میگیره

دورت بگردم  خوش بخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بالای ۱ماه نیست 🥵

نه

مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده  حست میگه بر میگزده؟

نمیدونم ولی حسم میگه اون آدمی ک تو عاشقشی و از اون برای تودت ساختی نیست ، ایرادتش هم دیدی ولی ب علت عشقت چشم پوشی کردی ، بهتره برنگرده شایدم برگرده بستگی داره کا از کارایی ک میکنه کی خسته شه‌

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
الهی تو زندگیت موفق باشی🤗❤

فدات خوشبخت شی

بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم..الان شاید یکم حال و هوات خراب باشه ولی بعدا میفهمی ک چه تصمیم خوبی گرفتی ..کامل در جریان زندگیت هستم ..زندگیت دقیقا مثه زندگی قبلی منه ..

با ابن تفاوت ک من دلم براش نسوخت و راحت ازش جدا شدم چون میدونستم اینده ای در انتظارم نیس ..چون همش باید نازشو میکشیدم ..همش قهر میکرد ..بد دل بود ..

منم تصمیممو گرفتم و جدا شدم بعدشم ازدواج کردم و همه چیز فراموشم شد 

توام جوونی و هزارتا موقعیت خوب در انتظارته ..انشالله ک با یه انتخاب درست خوشبخت میشی ..اصلا فکرشو نکن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اولشو که خوندم فک کردم میخای بگی دروغ گفتم همه رو حلال کنید 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
نمیدونم ولی حسم میگه اون آدمی ک تو عاشقشی و از اون برای تودت ساختی نیست ، ایرادتش هم دیدی ولی ب علت ...

مرسی عزیزم حس ششم داری؟

نه

اخه من فک کردم ۲ماهه هعی پست میزاری 😄

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم..الان شاید یکم حال و هوات خراب باشه ولی بعدا میفهمی ک چه تصمیم خوبی گرفت ...

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه 

خدا بهترینهارو جلوی روت باز کنه.آمین یارب العالمین🙏🙏

فدات هنچنین