2777
2789
عنوان

طاهره ام

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 48 پست
اولشو که خوندم فک کردم میخای بگی دروغ گفتم همه رو حلال کنید 

خخخ

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم خوشبخت شی

اتفاقا سر نماز یهو یاد اسمتون افتادم انشالله هرچی به صلاحته بشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مرسی عزیزم حس ششم داری؟

داشتم ، الان ب عللی فاصله گرفتم 

موفق باشی

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه 

قربونت برم خوشبختیتو ببینم ب همین زودیا😍

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اخه من فک کردم ۲ماهه هعی پست میزاری 😄

😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دلیل جداییتون چی بوده عزیزم

مبگفت بچه بازی در میاری 

اتفاقا سر نماز یهو یاد اسمتون افتادم انشالله هرچی به صلاحته بشه

فدات شم حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و دلت شاد 

داشتم ، الان ب عللی فاصله گرفتم  موفق باشی

فدات شم میشه واقعا ببینی حست میگه بر میگرده یا نه اگه آره کی عقد میکنیم 

طاهره ی عزیزم امیدوارم خدا به دلت آرامش بده 

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه 

هیچ وقت هیچ وقت از دعا کردن خسته نشو که دعا تقدیر رو عوض میکنه

فدات شم 

قربونت برم خوشبختیتو ببینم ب همین زودیا😍

ههمچنین توام عریزم

فدات شم حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و دلت شاد 

🙏🌹همچنین حاجت شما رو عزیزم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....