دوستان یه آقایی طبق گفته ی خودش به من علاقه مند شده و از من فرصت خواست تا بیش تر آشنا بشیم تقریبن بعد ۶ ماه احساس کردم به لحاظ اخلاقی خیلی عالی هستند و از سلامت نسبی برخوردارند اما به دلیل اختلافاتی که در عقاید داشتیم (اون آقا مذهبی بودند و من اینطور نیستم ) من صلاح دیدم که آشنایی رو تموم کنم و جواب قطعیم رو بهشون بگم که خیلی براشون سخت بود پذیرشش و حتی خواهرشون هم فرستاد باهام حرف بزنه و من قبول نکردم بهم گفت این مدت عاشقم شده و خیلی داره بهش سخت میگذره چند بار تماس گرفت و با گریه بهم گفت بدون من نمیتونه این چند وقت به قدری ازش محبت دیدم که از هیچ کسی ندیده بودم . احساس عذاب وجدان دارم از طرفی یک ماهه ازش بیخبرم و دیدم که تو این یکماه هم آنلاین نشدند به خواهرشون هم پیام دادم سین کردند و جواب ندادند نگرانم به نظر شما دلشورم بی مورده؟
والله منم تازه ۱۵ روز نمیشه از رابطه ۲ ساله تموم کردم دلشوره دارم نمیدونم چرا البته از ما هم ازداوج بود سر مهریه کنار نیامدیم خانواده ها در جریان بود شب بله برون بهم خورد رابطمون من تموم کردم از اون زمان دلشوره راحتم نمیزاره ۲ساعت دلشوره ۳ ساعت شارژ هستم ۱۰ دقیقه افسرده کلان با خودم در گیرم
نمیدونم احساس میکنم واسش اتفاق بدی افتاده نه اگر بلاک کرده بودند پروفایلشون واسم نمیومد
منم شیطون خیلی میگه پیامش بده ولی لعنتش می کنم جلوی خودم میگیرم میگم الی خودت پایین نیار مردی با غرور بمیر ارزش تو خیلی بیشتر از اینا🤦♀️🤦♀️🤦♀️واسه سلامتی من دعا کنید دوباره شفاپیدا کنم کسی این طوری عاشق من نمیشه
شما چرا دلشوره دارید ؟ من فقط نگرانم اتفاقی واسش نیفتاده باشه
اره خیلی دلشوره دارم همش فکر خیال میاد سراغم شاید بخاطر وابستگی که توی اون یک سال که در تماس بودم هستش شاید بخاطر این که فکر می کنم دوستم داشت من خوشبخت می کرد شاید چون فکر می کنم قلبش شکستم کلان سر در گم هستم ولی میدونم درست ترین تصمیم زندگیم گرفتم حالم خوب میشه فقط باید زمان بگزره