2777
2789
عنوان

ریزش مو شقیقه

1517 بازدید | 34 پست

سلام 

نزدیک یه هفته هست که حس کردم موهام نازک و کم پشت شده بخصوص کنار شقیقه هام من مشکل هورمونی دارم البته چند ساله با دارو کنترلش کردم کسی تجربه ای داره؟شامپویی محلولی چیزی هست که استفاده کنم؟

قبلا موهام واقعا عالی بودن با وجود مشکل هورمونی الان افسرده شدم هی میرم عکس های قبلیمو میبینم استرس میگیرم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

روتغذیتون کارکنید(خام گیاهخواریا گیاهخواربشید)

هر روز ورزش کنید و سعی کنید بعضی روزا درهفته به مدت 20دقیقه سرتون رو بدون هیچ پوششی در معرض نورآفتاب قرار بدید

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم شقیقه هام خالیه اختلال هورمون دارم، شما چه داروهایی خوردید؟

من اسپیروژن و اسپیرولاکتون 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
منم شقیقه هام خالیه اختلال هورمون دارم، شما چه داروهایی خوردید؟

شما مشکل ریزش مو دارید؟

شاید از کمبود ویتامین یا کمبود عنصری تو بدنت باشه

ازمانش دادم کلسیم کمی پایینه

من اسپیرونولاکتون۲۵ و فیناستراید۵، چه جالب اسپیروژن رو تا حالا نشنیدم، شما چه دوزی از اسپیرونولاکتون ...

نصفه قرص در روز 

آره خیلی ریزش مو دارم

اوایل خوب بودم ولی متاسفانه الان هم حجمش کم شده هم نازک شدن موهام