2777
2789

بچه ها من خیلی عرق میکنم مجبورم هر هفته لباسام بشورم .

برای مراقبت از لباسا باید چیکار کرد ؟ قیمت لباس هم فضایی شده از اینکه انقدر پول خرج کنم برای لباس خیلی عصبانی میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اب داغ به هیچ وجه لباسارو نمیشورم برای همین همیشه لباسام نو هستن قدیمی ترین لباسم برای مجردیامه که هنوزم دارمش و میپوشمش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من کم میرم بیرون هر مانتویی در طول سال شاید یبار شسته شه اونم فقط میندازم توی یه تشت با مایع لباسشویی یکم تکون میدم و فقط زیر بغلشونو میسابم و بدون اینکه آبشونو بگیرم میندازم روی بند.اینجوری عمرشون خیلی زیاده

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

ببین من استاد این کارم 

من هیچوقت لباسای بیرونمونو با ماشین نمیشورم 

هر موقع بو عرق گرفت فقط همون زیر بغلشو با شامپو یا صابون ملایم بشور زیر شیر 

یا هرجاش لک شد همون تیکه رو بشور 

اینکارم بلافاصله که اومدی خونه بشور نذار بو و کثیفی بمونه 

لباسشویی لباسو خراب میکنه به مرور

وای چه راه حل هایی گفتین تو یه سال یه بار میشوری مانتوت رو؟😰 🤦🏻‍♀️من مانتو رو دوبار می‌پوشم باید شسته شه کاملا نه فقط زیر بغل و .... اینجوری نباشه که آدم عوقش میگیره از لباس ولی تو دست شستن خوبه

عزیزم بجای اینکه لباساتو داغون کنی... برو از عطاری خاک مرداب و زاج سفید بگیر.. زاج اگر پودر نبود، آسیاب کن تا پودر بشه.... با هم قاطی کن بریز توی یه شیشه

هر وقت دوش میگیری، بریز کف دستت بزن به زیر بغلهات

دیگه نه عرق میکنی نه بوی عرق میدی نه لباسات خراب میشه

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم