2777
2789

*300ترون رایگان دریافت کنید*

اپلیکیشن Tronlink pro رو نصب کنین

در گوگل پلی و اپ استور هست. از اونجا که دانلود کنید ( کاملا معتبر و امن با یک میلیون نصب فعال) و عضو اون کیف پول میشی به شما ۳۰۰ ترون اعتبار هدیه میده و بعد چند روز اگه مطمئن بشن که فیک و ربات نبودین و اپ رو پاک نکنید ۳۰۰ ترون رو انتقال میدن در حسابتون و می‌تونید تو هر صرافی ارز دیجیتال که خواستید بفروشید و نقد کنید.

فرصت این آفر محدوده و احتمالا وقتی به تعداد نصب مورد نظر برسن دیگه اعتبار هدیه نمیدن پس عجله کنید.

✅نحوه گرفتن پاداش:

1️⃣ بعد از نصب از قسمت my (پایین صفحه) گزینه friend invitation رو بزنید.

2️⃣ بالا سمت چپ Old version رو انتخاب کنید. (در گوشی اندروید این مرحله نیاز نیست)

3️⃣ گزینه claim rewards رو بزنید.

4️⃣ کد معرف 88xE(حرف Eبزرگ است و عدد انگلیسی وارد شه) که به عنوان کاربر دعوت شده در این کمپین مشمول هدیه ۳۰۰ ترون بشید.

توجه: کد معرف رو بزنید علاوه بر ما به شما هم میده👆🏻

❌به حروف کوچک و بزرگ دقت کنید. که به عنوان کاربر دعوت شده در این کمپین مشمول هدیه ۳۰۰ ترون بشید

.اگر این کار رو بکنید هم شما هدیه میگیرید هم من☺️🌹 اگر سوالی دارید بپرسید

قیمت ترون چقدره چرا باید رایگان بدن از کجا معلوم...کلاه نباشه

حدودا هر ترون ۳۰۰۰تومن...میخوان تعداد نصب برنامه زیاد بشه به نفعشونه‌..نبابا خودم نصب کردم چ کلاهبرداری! اصلا برای نصب برنامه اطلاعات خاصی ازتون نمیخوان که کلاهبرداری بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدودا هر ترون ۳۰۰۰تومن...میخوان تعداد نصب برنامه زیاد بشه به نفعشونه‌..نبابا خودم نصب کردم چ کلاهبرد ...

خب پس نحوه ازادسازی چی میشه صرافیشون اطلاعات بانکی وکاربری نمیخواد از کجا معلوم ارز دیجیتال فیک نباشه

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
خب پس نحوه ازادسازی چی میشه صرافیشون اطلاعات بانکی وکاربری نمیخواد از کجا معلوم ارز دیجیتال فیک نباش ...

بعد از مدتی که مطمین بشن نصب فعال دارید قابلیت انتقال به برنامه معاملاتیتون داره 

بعد از مدتی که مطمین بشن نصب فعال دارید قابلیت انتقال به برنامه معاملاتیتون داره 

فقط رایگانه نمیشه کار کرد فقط رایگانه وکدمعرف رو بزنی و......

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
فقط رایگانه نمیشه کار کرد فقط رایگانه وکدمعرف رو بزنی و......

ینی چی؟🤔

اره دیگ طبق همون مراحله ...من خودم گرفتم الانم دعوت از دوستان بازم جایزه داره ...شما هم بعدش کد میگیرزد و میتونید دعوت کنید...فقط زمانش محدوده تا تعداد نصب برنامش بالا بره

ینی چی؟🤔 اره دیگ طبق همون مراحله ...من خودم گرفتم الانم دعوت از دوستان بازم جایزه داره ...شما هم ب ...

اها یعنی محتوای برنامه چیزه دیگس و این سیاست تبلیغاتیه اکی باشه موفق باشی

2790
2778
2791
2779
2792