2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته😔

172 بازدید | 11 پست

از وقتی یادم میاد و نوجوون بودم همیشه تو خونمون اضافی بودم خیلی دنبال کارم اما پیدا نمیشه😔😔مامانم یه جور برخورد میکنه غیر مستقیم بهم میگه تو مفت خوری بابام هی میگه کی میشه از خونه بری😔 نامزدمم نمیدونه من تو چه فشاریم خودمم نمیتونم بهش بگم 😢 فکر میکنه خونوادم عاشقمن منم نمیخام بدونه اینجورین ک بعد نزنه تو سرم ای خدا😢😢 کاش میمردم هعیی بخدا همش منتظرم درسم تموم شه برم سرکار ولی هنوز۲۱سالمه با کلی سختی درس خوندم و کنکور با رتبه عالی قبول شدم ولی الان چطوری اخه زود تر لیسانس بگیرم😔😔

چه رشته ای هستی گلم  همه چی درست میشه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم تازه عقد کردم .خیلی اذیت شدم تا بالاخره کیس مورد نظرمو پیدا کردم .. من بیست و هشت سالمه و شش سال تمام تو کارای مختلف بودم ولی هیچ چی به هیچ چی .از قبلش که مامانم همش بهم میگفت کاش بری از دستت راحت شم ...همیشه میگه ....بابام هم که مریضه اصلا خودش نیس ....

همین سه ماهی که مونده فقط میگم برم از این خونه جهنمی راحت شم .

باز حالا مادر پدر شما از لحاظ روحی سالمن واسه من جفتشون مریضن....

همین که رتبه خوب آوردی کلیه ...صبر کن ...دانشگاتو تموم کن ایشالله یه کار خوب پیدا میکنی 

نا امید نباش ...و خودخوری نکن .... به نامزدت نگو ولی به مشاوره برو فقط صرفا برای حرف زدن و خالی شدن دلت 

اگه غصه ها جمع شه غمباد میشه و برای روحیت خوب نیس

خودت مشغول کن با تفریحات مختلف ...مثل فیلم و آهنگ و...

من خودم اینجوری گذروندم که اگر خیلی حرفای مادرم واسم مهم بود الان مثل خودش افسردگی میگرفتم ...

موفق باشی