2777
2789
عنوان

واسه ماها ک متاهلیم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 36 پست
پس شما هم ک تو محیط مردونه کار میکردی گویا بویی از استروژن نبردی 

من کار میکردمممم  مگه میومدم مثه مردای سایت مزه پرونی میکردم یا برا تفریح میومدم؟؟؟ مغزت رشد کرده اصلا؟

اول شخص مونث 
اینجا سایته 😐 اینترنتیه  ی کاربر مرد اگ عضو هم نشه میتونه بخونه همرو  پس مهم نیست عضو ...

حداقل اونجاشو نمیگیره دستش خودشو پرت کنه وسط بحث زنونه و از مشکلات زنان سواستفاده کنه به مسخره بگیره و لذت ببره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل اونجاشو نمیگیره دستش خودشو پرت کنه وسط بحث زنونه و از مشکلات زنان سواستفاده کنه به مسخره بگیره ...

اون از بی شعوری اون فرده 

کاربرای زن هم تو این سایت تاپیکهای بقیه رو مسخره میکنن 

پس مردو زن نداره 

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
اون از بی شعوری اون فرده  کاربرای زن هم تو این سایت تاپیکهای بقیه رو مسخره میکنن  پس مرد ...

حداقلش اینه که زن هستن و شوهرای ما حساس نیستن روشون که چرا با زن بحث میکنی، قطعا اون مرد هم زنش یا زن آینده ش مخالف حضورش تو نینی سایت هست، پس چه بهتر که حتی ریزترین جزئیات وفاداری رو هم رعایت کنیم همگی چه مرد چه زن

پس شما واسه ارتباط گرفتن اومدی تو سایت برو چت روم بیشتر جواب میگیری

شما تعریف ارتباطو میدونی؟ چت هم نوعی ارتباطه سوال پرسیدن و مشورت خواستن هم نوعی ارتباطه 

شما هم سوال پزشکی یا مشاوره ای داری پس یا باید بری پیش پزشک یا روان شناس ن اینکه تو سایت بپرسی

من کار میکردمممم  مگه میومدم مثه مردای سایت مزه پرونی میکردم یا برا تفریح میومدم؟؟؟ مغزت رشد کر ...

مغز شما رشد کرده که ملاکت اول جنسیت ادماس تا انسان بودنشون؟ اینجا سایت عمومیه معنیش هم این نیست هر مردی اینجاس مریض جنسیه یا برای تیکه انداختن ب خانوما اومده