2777
2789
عنوان

واسه ماها ک متاهلیم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 36 پست

میدونی،همه تو این سایت متاهل نیستن و تا وقتی آدما مجردن حتی لای درز دیوار هم دنبال جفت خودشون میگردن،این نیازی هست که توسط خداوند برای تشکیل خانواده در وجود انسانها گذاشته شده

اگر بدبینانه بهش نگاه کنیم حرفت درسته ولی اگر انسان دوستانه ببینیم ناراحت نمیشی 🖐

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
این سایتم جنسیتی کردید 

بایدم باشه مثه دکتررزنان که جنسبتیه مثه نماز خونه خواهران مثه بخش زنان بیمارستان مثه سرویس بهداشتی زنانه. مگه سینماس ک جنسیتی نباشه

اول شخص مونث 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روز تو یه تاپیکی گفتم پریود، یه آقا اومده بهم میگه چقدر بی پروا حرف میزنی اینجا آقا هست رعایت کن ...

😃😃😃😃 میخواستی بگی ببخشید که اومدی تو حموم زنانه و میخوای چادر سرمون کنیم 

موقع جواب دادن

کاش منو تگ کنی 😆

میدونی،همه تو این سایت متاهل نیستن و تا وقتی آدما مجردن حتی لای درز دیوار هم دنبال جفت خودشون میگردن ...

عزیزم متوجه حرفت هستم درستش هرچیزی جای خودشو داره. کلی برنامه اجتماعی مجازی هست اونا باشه برای جفت پیدا کردن 

اول شخص مونث 
اگ توستوسترون مال مرداست، زنها باید بوی چی بدن؟

استروژن ،پروژسترون

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
الان راه حلت چیه استارتر ؟

من میگم سایت اگه دید کسی موقع ثبتتام باپروویی تمام تو فرم جنسیتشو مرد انتخاب کرد پذیرشش نکنه. تو تاپیکا هم اقا دید قطع دسترسی کنه

اول شخص مونث 
من میگم سایت اگه دید کسی موقع ثبتتام باپروویی تمام تو فرم جنسیتشو مرد انتخاب کرد پذیرشش نکنه. تو تاپ ...

اینکه بازدارنده نیست جانم خوب همه میزنن جنسیت زن . 😐

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بایدم باشه مثه دکتررزنان که جنسبتیه مثه نماز خونه خواهران مثه بخش زنان بیمارستان مثه سرویس بهداشتی ز ...

اینجا سایته 😐

اینترنتیه 

ی کاربر مرد اگ عضو هم نشه میتونه بخونه همرو 

پس مهم نیست عضو باشه یا نه 

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
من میگم سایت اگه دید کسی موقع ثبتتام باپروویی تمام تو فرم جنسیتشو مرد انتخاب کرد پذیرشش نکنه. تو تاپ ...

با اسم زن بیان خوبه حداقل وقتی می‌نویسه مرد میشه متوجه شد

When u have a dream to chase nothing can stop u
عزیزم متوجه حرفت هستم درستش هرچیزی جای خودشو داره. کلی برنامه اجتماعی مجازی هست اونا باشه برای جفت پ ...

من از دید رفتار شناسی بهش نگاه کردم عزیزم یعنی درک صد در صد انسانها چون گاها خودشون هم نمیدونن چرا اون رفتار ازشون سر میزنه و گرنه از لحاظ اخلاقی و اجتماعی حرف تو درسته