2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 83 پست
اخه میگه زنداییم سیاست داره اخهادم با سیاست میاد به فامیل شوهر بگه دوست پسر دارم ؟ هرچقدرم طرف راز د ...

اره سیاست  داره انقد سیاست داره ک میدونه منو ببرن پای دارم حرفی نمیزنمو میترسم ازینکه دعوا بشه از دعوا میترسم . ولی مادرمو خاله هام مثل موم تو دستشه خودشو تو دل همه جا میکنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچ مردی پاک نیست شوهرم کاری کرده که من دلم میخواد خودمو بکشم 

درک میکنم ک همسرتون انقد ازارتون داده همه رو بد ببینی ولی خدایش دایمم سادس زنش سیر نمیشه

اره سیاست  داره انقد سیاست داره ک میدونه منو ببرن پای دارم حرفی نمیزنمو میترسم ازینکه دعوا بشه ...

من اگه بودم قشنگ لو میدادم

ن اینکه بگم ک گناهم داشته باشه

تو خودت از خدا بخواه ک یجوری بتونی ثابت کنی

اولین کارم اینکه لنظرم ب مامانت بگو

معجزه رخ خواهد داد...🌱
درک میکنم ک همسرتون انقد ازارتون داده همه رو بد ببینی ولی خدایش دایمم سادس زنش سیر نمیشه

پس اون دیگه مشکل از زنس یه کاربری گفت یه جوری غیر مستقیم جلو داییت و زن داییت یه گوشه کنایه هایی بزن که زن داییت خودشو جمع کنه داییتم شاخکاش تیز شه

👌👌👌👌نمیگم کارش درسته ولی بعضی وقتا آدم به بن بست میرسه 😐دیگه کاری ازش بر نمیاد 😥منم یه شوهر فو ...

یعنی ادم اگه رابطه نداشته باشه باید بره خیانت کنه؟

کسی که محبت نبینه باید بره از رهگذر گدایی کنه؟

مشکلات حل شدنی هستن وگرنه قاضی که نمیاد بگه طلاقی میگه برو مشاوره 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
هنونتونسته طلاق بگیره؟؟اخه چرا

نمیدونم والا

ظاهرا چون داییم اعتیاد و دست بزن نداره دادگاه طلاقشون نمیده 

دیگه به این فکر نمیکنن داییم یه مرد هرزه و کثافته

خرج زن و بچه نمیده!

بی ادبه بددهنه پرووعه 

2790
2823
2791
2779
2792