2777
2789
عنوان

مرض شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست
من خودم خیلی مهر طلبم . انقدر اذیت شدم که این اواخر سعی میکنم واسه حفظ عزت نفسم حداقل یه کم هم شده ت ...

دعوا اصلا. اما پوست کلفت باش یه درجه باهات سرد شد تو دو درجه سرد شو. دست تو خونده اینجوری میکنه مطمئن باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونم که باید اینطور باشم اما می میرم و زنده میشم و نمیتونم

حالا میری سمتش تحویل میگیره یا بازم تو قیافست؟ 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

من واقعا ضعیف هستم حالم از خودم بهم میخوره چطوری آخه من خودمو کنترل کنم و بی خیال باشم و برام مهم نب ...

تمرین کنی دستت میاد. هر تغییری اولش غیر ممکن به نظر میاد.اصلا استرس نگیر و نگران هم نباش. یه مقدار سعی کن خودخواه باشی. احساس خودت مهم تر از احساس مردمه

بازم تو قیافه هست

پس اصلا نباید سمتش بری مخصوصا وقتی خودش مقصره. فکرکردم حداقل وقتی میری سمتش خوب میشه 

میدونم خیلی سخته خیلی اما باید بتونی حداقل یه کوچولو تغییر کنی. درحدی که اوایل دیرتر بری سراغش. بعد دوروز رو کنی چهار روز. بعد بشه ۶ روز  بعد خودش میبینه باهربار قهر نمیری سمتش خودش میاد برای اشتی. البته همینم برای آدم مهرطلب سخته انجامش ولی به وقتی فکرکن که میری سمتش و اون به فکر غرور خودشه. البته وقتایی که شما تو بحث مقصری بهتره یه بار عذر خواهی کنی که بهانه برای قهرش نداشته باشه.

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

یاد بگیر و تمرین کن احساساتتو کنترل کنی...من اوایل ازدواج یک قهر ساده کلی عذابم میداد😁اینقدر خودمو میخوردم تا تموم میشدم ولی با تمرین برای خودم ارزش قائل بشم و گذر زمان برطرف شد این مشکل...از فن لگد در رختخواب استفادهککن