2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهر طلبی خانما همون نقطه ضعفیِ که خیلی از آقایون ازش سواستفاده میکنن. ( نگفتم همشون، گفتم خیلی، به بقیه آقایون بر نخوره) 

شمام سکوت کن تا خودش آروم بشه بیاد سمتت 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

موهاشو بکش جز زده رو 

با انبر دست زبونشو بکش بیرون 

زننننن باش ززن😎 بزار ازت حساب ببره 

لطفا زیاد باهاش کاری نکن که بیش از حد حساب ببره اونموقعه باید یه راه حل برای این پیدا کنیم😎😉

موهاشو بکش جز زده رو  با انبر دست زبونشو بکش بیرون  زننننن باش ززن😎 بزار ازت حساب ببره& ...

من واقعا ضعیف هستم حالم از خودم بهم میخوره چطوری آخه من خودمو کنترل کنم و بی خیال باشم و برام مهم نباشه

میشه بهم بگید که چطور خودمو درمان کنم

من خودم خیلی مهر طلبم . انقدر اذیت شدم که این اواخر سعی میکنم واسه حفظ عزت نفسم حداقل یه کم هم شده تحمل کنم. حداقل یکی دوروز تحمل کن حرفاتو رو کاغذ بنویس پاره کن بریز دور  یا بیا اینجا انقدر دردو دل کن تا بتونی برای خودت زمان بخری تا بلکه همسرت آروم بشه خودش پا پیش بذاره. اما اگه دیدی بعد از یکی دو روز هم نمیاد باید یه فکر اساسی کنی . فقط دعوا نکن که عمرا رو اینجور مردا جواب نمیده 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

مهر طلبی که اینجوری میکنه دیگه.

خودتو اصلاح کن وقتی بی تقصیری یا تقصیر تو بوده یه بار عذرخواهی میکنی ولی اون بازم باد میکنه. تو هم ناراحت و عصبی و دلگیر بگرد تو خونه اصلا حرف نزن وقتی هن چیزی میپرسه خیلی دلگیر و سرد جواب بده. به پاش بیفتی فکر میکنه حالا کیه

خوبه حالا ساکت میشینه 

نامزد من شروع میکنه غر زدن آیا و اجدادم رو میاره جلو چشمم😂

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/