2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چون ازطریق دوستم ک همسایشونه همه چیزش راست بهم گفته

نمیدونم چرا آدمی ک متعهد ب کسیه رو تا وقتی ک طلاق نداده رو چجوری باورش میکنین،بداخلاقه هرمشکلی ک خانمش داشته باشه حق نداره تا طلاقش نداده ب کسی نگاه کنه خیانه.

جوری زندگی کن ک انگار فردا خواهی مرد.  
شما میدونی چجوری عکسمو بردارم؟ خب بگین شاید باشه

من بیشتر از اینا به آینده فکر میکنم میگم یعنی میخواد چه اتفاقی بی افته کی میخواد بیاد تو زندگیم ایا زن خوبی میشم واسه همسرم مادر خوبی میشم برای بچهام اصلا مادر میشم؟و.........

نمیدونم چرا آدمی ک متعهد ب کسیه رو تا وقتی ک طلاق نداده رو چجوری باورش میکنین،بداخلاقه هرمشکلی ک خان ...

زمان مجردی منومبخاس من خراسکل محل نمیدادم ک همه ازهمه شنیدم دنبالمه پشیمونم چرامحل ندادم میخاستم بیشتربیاددنبالم

مگ پاک نکردی؟فک کنم بعداز ۳دقیقه دیگ نمیشه پاک کنی،پایین اون پستی ک عکسو گذاشتی سه نقطه س ک بزنی روش ...

وای نمیتونم پاکش کنم الان چیکار کنم میخوام برش دارم

زمان مجردی منومبخاس من خراسکل محل نمیدادم ک همه ازهمه شنیدم دنبالمه پشیمونم چرامحل ندادم میخاستم بیش ...

عزیزم الان دگه متاهله اگه با خانمش مشکل داره بعد طلاق بهش چراغ سبز نشون بده،شاید قسمتت جای دگه اس .

جوری زندگی کن ک انگار فردا خواهی مرد.