2777
2789
عنوان

تحقیر شدم خیلی 😑

596 بازدید | 39 پست

همیشه بخاطر پول نداشتن . اون موقع که مدرسه بودم دخترا برای خودشون کلی کاپشن و سویشرت و کتونی و..... مختلف هی عوض میکردن من نداشتم . یه کاپشن تا سه سال . یه کتونی تا یه سال . بعد کلاس بیرون میرفتم رقابت تیپ و آرایش . دخترای دیگه با مانتوهای رنکارنگ و شالای خوشگل شلوارای زاپ دار و آرایش خفن میمومدن من بیجاره چون نداشتم مانتو و لباس با مقنعه و یه مانتو مثلا مشکی یا ازین ساده ها . بعد عید رفته بودیم مهمونی دخترا تو هر مهمونی یه تیپ عوض میکردن . من بیچاره یه مانتو ازین ساده ها بدون مدل با کتونی مشکی ساده 😑 خیلی تحقیر میشدم وقتی میرفتم مهمونی بزرگ و کوچیک تیپ زده بودن درحال نمایش خودشون بودن من میرفتم قایم میشدم ‌ .‌ من ۱۸ سالمه تاحالا بجز ۲ تا هیچوقت عروسی ندیدم . اون دوتام فقط روز عروسی توی تالار بود که خیلی هم دیر رفتیم با مانتو ‌‌. نه آرایشگاه دیدم تاحالا چون مامانم همیشه موهامو حتی کوتاه کرده . نه مثل دخترای هم سن وسالم دماغ عمل میکنم و کلی به خودم برسم هیچی . و من تهران هم بودم همه این سالا ولی شهرستانیا ازمن خیلی باکلاس ترن !! هیچوقت حتی اسم ادکلنا رو هم بلد نیستم چون گرونترین ادکلنی که زدم ۱۰۰ هزارتومن اونم بعد صدسال برام خریدن . اه آخه من چه گناهی دارم که بابام درآمدش کمه ؟؟؟?؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو سرکار عزیزم سنت کم نیست الان میتونی به راحتی یک جا کار کنی۱۸سالته تو تهرانم که کار زیاده

من بی عرضه ام و خجالتی حتی روم نمیشه با آشنا حرف بزنم کار کجا بود ؟