2821
2789
عنوان

کمککککککککککک

102 بازدید | 24 پست

سلام

بچه ها استرس مثل چی افتاده بجونم ولم نمیکنه

از بچگی آدم ترسو و استرسی بودم ..الان واقعا نمیدونم چکار کنم..روز ب روز بدتر میشم

طب سنتی رفتم ادامه ندادم

قرص شیمیایی هم دوهفته خوردم فایده نداشت ولشون کردم

نمیدونمممممممممم چکار کنممممممم

فقد آرزو چشمامو باز کنم و تبدیل به یه آدم ریلکس بشم

بخدا از بس دعا کردمو اشک ریختم دیگ نمیدونم چ کنممیترسم وابسته شم ب دارو شیمیایی

اییی خدا

تو رو خدا یکی ی راهکاری بده

مشکلت ترس و استرسه؟؟؟

کمبود آهن نداری؟؟؟

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم ترسو خیلی خوبه بلایی سرش نمیاد

من از نترس بودن بیش از حدم مامانم نگرانمه. یعنی از هیچییی نمیترسم. دوستام میگن اخرش ی بلایی سرت میارن. چنبارم خواستم ب.گا برم خدا نگهم داشته.

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
ادم ترسو خیلی خوبه بلایی سرش نمیاد من از نترس بودن بیش از حدم مامانم نگرانمه. یعنی از هیچییی نمیترس ...

خداروشکر کن آرامش داری

بخدا خیلیا هرشب با گریه از اینک آرامش ندارن میخوابن

ولی رو خودت کار کن از حد نگذری

برو مغز و اعصاب بگو برات سرترالین و کلرودیازپوکساید بنویسه البته حتما پزشک باید تشخیص بده وگرنه خطرن ...

میترسم از داروهای شیمیایی

بخداخانوادم دیگ ماتو مبهوت موندن از بس دکتر الکی رفتم هیچ دارو هم نمیخورم

البته یک بار برا مشکل اضطراب رفتم ..اکثر مریضم ولی

ادم ترسو خیلی خوبه بلایی سرش نمیاد من از نترس بودن بیش از حدم مامانم نگرانمه. یعنی از هیچییی نمیترس ...

گلم امیدوارم به خدای مهربوم تو رو به خواستت برسونه

واست صلوات فرستادم

مهربونی خدا خیلی زیاده

شک نکن به خواستت میرسی😊

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
ن آزمایشو چکاب کردم  هیچ مشکلی نبود خداروشکر همش از فکره🥺🥺🥺🥺

سعی کن بری پیش یه روانشناس

و صحبت کن

گاهی نیازه آدم حتی استرسش رو بیان کنه تا آروم شه

گلم امیدوارم به خدای مهربوم تو رو به خواستت برسونه واست صلوات فرستادم مهربونی خدا خیلی زیاده شک ن ...

من خودم آدم معتقدیم

ولی وقتی این مشکلم ریشه داره ت بچگی و کلا همیشه ترس تو وجودمه چی

من همیشه ب خدا امیدوارم

ولی نمیشه دست رو دست بزارمم ک گلم

ممنونت میشم شما واسم دعا کنی

گلم امیدوارم به خدای مهربوم تو رو به خواستت برسونه واست صلوات فرستادم مهربونی خدا خیلی زیاده شک ن ...

فداتشم مرسی❤😻

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
سعی کن بری پیش یه روانشناس و صحبت کن گاهی نیازه آدم حتی استرسش رو بیان کنه تا آروم شه

شهر ما روانشناس خوب نداره

یک بار رفتم گفت دکتر ما استرس کار نمیکنه

دیگ نرفام جاها دیگ🥺

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز