2789
عنوان

کمککککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 24 پست
من خودم آدم معتقدیم ولی وقتی این مشکلم ریشه داره ت بچگی و کلا همیشه ترس تو وجودمه چی من همیشه ب خد ...

عزیرم منم فوف العاده ترسو بودم

به مرور زمان کمتر شد

از خدای مهربونم میخوام

مهربونی و آرامشش رو به قلبت و روحت و جسمت جاری کنه

و ترست از بین بره واسه همیشه

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی ممنون عزیزم

❤🌻

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
وابسته بشی بهتره تا اینکه خدای نکرده ام اس یا مشکلات اعصاب یا قلبی بگیری. اگه زیر نظر متخصص باشه دو ...

کسیو میشناسید و درمان شده باشه؟

درست میگید من همه استرسامو ب جون خریدم ولی نتیجه ای نگرفتم

عزیرم منم فوف العاده ترسو بودم به مرور زمان کمتر شد از خدای مهربونم میخوام مهربونی و آرامشش رو به ...

ممون مهربون

اضطراب هم داشتی؟

یا فقد ترسو بودی؟

آخه اضطراب نمیراره من قدم از قدم بردارمممم🥺

ممون مهربون اضطراب هم داشتی؟ یا فقد ترسو بودی؟ آخه اضطراب نمیراره من قدم از قدم بردارمممم🥺

سر چیزای بیخود و الکی داشتم

خودتو با کتاب و شعر سرگرم کن

نزار فکرهای بیخود بیان سراغت که بشن استرس و ترس۰

یعنی میشه من آروم بشم

اره عزیزه دلم میدونم سخته ولی تقصیره توعه مگه؟ من خیلی دیدم تو شرایط تو برو پیش یه روانشناس حرف بزن حالت که اروم شد اگه صلاح دونستی به مامانت بگو که دست از این کاراش برداره میدونم سخته ولی تو سعی کن بهش بگی کارش اشتباه و تمومش کنه 

به بعدشم که خودش نیدونه تو خودت الان 16 سالته باید زندگی کنی خوشحال باشی به زندگی خودت فکر کنی میدونم سخته ها ولی باید بشه

کسیو میشناسید و درمان شده باشه؟ درست میگید من همه استرسامو ب جون خریدم ولی نتیجه ای نگرفتم

بله خود من مشکل عصبانیت بیش از حد داشتم درمان شدم و الان اوکیم. من خوزستانم ولی تهرانم دکترای خوبی داره