2777
2789
مواردش چیه شما میدونید؟منم فکرمیکنم کار مسخره ایه 

اونو پزشک اطفال و اورولوژیست تشخیص میده اما انجام روتین این عمل روی بچه ها تو اروپا و استرالیا ابدا توصیه نمیشه. یهودیها و بعضی مسلمون ها فقط این کارو انجام میدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از کجا میدونی ک مشکل ندارن. میدونستی ک 5درصد خطر مرگ داره؟ اینهمه طلاق بخاطر مشکلات جنسی اسیب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بیا کشف شد  همش از ختنه اس 

تو اروپا و امریکا  همه خوش و خرم زندگی میکنن😌😌

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
اونو پزشک اطفال و اورولوژیست تشخیص میده اما انجام روتین این عمل روی بچه ها تو اروپا و استرالیا ...

ممنونم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
دلیل علمی و مذهبی چیه؟ شما علمو مقدم بر خدا میدونید؟ من حرفی ندارم باهاتون

عزیزم کجای قرآن گفته ختنه آخه؟یه سند محکم بیاار

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
شما از کجا میدونی ک مشکل ندارن. میدونستی ک 5درصد خطر مرگ داره؟ اینهمه طلاق بخاطر مشکلات جنسی اسیب ...

حالا دیگه اینایی که شما کفتی زیادی مبالغه داره😅 بله خطر مرگ هم داره اما نه ۵ درصد!!! طلاق و مشکلات جنسی و ... هم تحقیقات کاملی .روش انجام نشده و‌فکر هم نمیکنم اصلا اثری داشته باشه. از نظر مقالات پزشکی صرفا یه عمل جراحی بیهوده است. این یعنی ریسک ها و درد های غیر ضروری رو به بچه تحمیل کردن

دلیل علمی و مذهبی چیه؟ شما علمو مقدم بر خدا میدونید؟ من حرفی ندارم باهاتون

دقیقا هزاران ساله که یه مشت ادم نادان از دین ها و مذاهب مختلف با این حرف از مردم کولی کرفتند! مسیحیا تو قرن ۱۵ میلادی پزشکی رو کفر میدونستند میگفتند اگه مریض شدی و‌خدا میخواد بمیری پس دخالت تو‌ کار خدا نباید کرد!!! 

من اگه پسردار بشم ختنش نمیکنم

ی سنت مسخره که اجرا میشه.

شاید هزار سال پیش ک بهداشت نبود و کان دوم اختراع نشده بود منطقی بود، نه الان ک بهداشت و علم اگاهی زیاد شده.

اسلام هم دین مقتضی ب زمانه.

من بخاطر حرف خاله و عمه  و ننه بزرگ ،پسرمو شکنجه نمیکنم

میشه بگید چرا راضی هستید؟

اول از همه ب شما توصیه میکنم که توی قسمت تبادل نظرها ,کلمه ختنه رو جستجو کنید و ببینید که بچه های بی گناه بخاطر ختنه چه بلاها و دردهایی رو تحمل میکنن.

دوم اینکه خطرناکه.ریسک بالایی داره.خطای پزشکی.مشکلات در قسمت مهمی از بدن که توی زندگی فردی و مشترک خیلی نقش داره.

چه تضمینی میدید ک فرزندتون در بزرگسالی از اتفاقی ک براش پیش اومده راضی باشه؟ ایا امکان جبران هست؟!

فایده های خیلی کم در مقابل عوارض و خطرات زیاد. چرا باید با سلامت بچم بازی کنم؟چه تضمینی هست که آسیب نبینه؟درصورتی که الان صحیح و سالم در حال زندگی کردنه و ........

اونموقع میتونه تصمیم بگیره و اگه راضی نبود تغییرش میده. ولی اگه ختنه بشه و راضی نباشه چی میشه؟

عقل کل اون‌موقع چطوری میتون درست کنه خوب مثل این میمونه تو سینه هاتو ببری بعد ده سال درستش کنی میشه

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️