2777
2789
خدارشکر عزیزم من مجردی عشق چادر بودم  ولی بعد ازدواج همسرم کم کم اجبارم کرد بااینکه خودم علتق ...

من  روسری های خوشگل خریدم سنجاق سر اگر شوهرم اجبار می کرد باز این کارو می کردم سعی کن اتو داشته باشه حس خوبی پیدا کن ب چادر همسرتونم دوست داره این ک خیلی بهتره چون شمارا دوست داره دوست نداره خدای نکرده نامحرمی بهتون نگاه کنه چادر حس خوبی ب آدم میده سعی کن چادری خوشگل بخری  چادر من لبنانی خیلی خوشگل خیلی خوشگل می مونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعابادرک بالاواعتقادکامل سرکنی دیگه نمیتونی بزاریش کنارمن خیلی چادری هایی که بدون اعتقادسرمیکردن و ...

من به عشق خدا سر می کنم خودمو سپردم به خود خودش من ک این راه گرفتم فقط دوست دارم حداقل پیش خدا رو سفید باشم 😓😓😞😞😞😞😞😞

من  روسری های خوشگل خریدم سنجاق سر اگر شوهرم اجبار می کرد باز این کارو می کردم سعی کن اتو داشته ...

حرفاش بی منطق اون اگ عشق چادر بود همش میگفت ولی فقط شهر خودمون‌ مجبورم میکنه شهرهای دیگ حتی رفته بودیم تهران برا زندگی باهیچی کار نداشت 

ازاجبار از زور متنفرم

چادرم قشنگه ولی حس میکنم وقتی سر میکنم همه پوزخند میزنن بهم ک زوری پوشیده همش میگم همه میدونن من ب زور سر میکنم 

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
من فقط همین ک چادر بخرم دیگه میزنم  فعلا که کنکور دارم زیاد از خونه بیرون نمیرم ولی تصمیم گرفت ...

😍😍😍مبارکه عزیزم

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
من فقط همین ک چادر بخرم دیگه میزنم  فعلا که کنکور دارم زیاد از خونه بیرون نمیرم ولی تصمیم گرفت ...

ایشالله موفق باشی😁

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
من گاهی مانتو هم میپوشم مثلا آخر شب (سه چهار صبح🤭) ک با همسری میریم بیرون یا گاهی که با دوستام می ...

دقیقا الان مانتویی اومده ک خیلی شیک و جای چادرهستن