2777
2789
منم میخوام چادری بشم واکنش دیگران چی بود به چادری شدنت؟ ببین عزیزم سختی چادر همینه دیگه ....ادم دل ...

گلم اگه دلی سرت کنی چادر از همه دنیا برات خوشکلتر میشه

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
من ۲۰روزه چادری شدم خییییلی به من میاد چادر و خیلی خوشم اومده از پوششم،امابعضی وقتا دلم می لرزه دلم ...

مبارک باشه عزیزم خداروشکرکه بهترین پوشش روانتخاب کردین

من متوجه شدم که مردهابه خانم های محجبه بیشتراحترام آمیزنگاه میکنن نه هیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام چادری بشم یکم صحبت کنین باهام ... میترسم از واکنش های اطرافیان

عزیزدلم🥺😍

چه تصمیم خوبی

چرا برای شروع یه مدت چادر نمیپوشی

شاید یکم نصیحت کنن  اما گهگداری بپوشی بعد یه مدت عادی میشه

یکی از دوستای منم وضعیت مشابه تو رو داشت عزیزم

بقول خودش همیشه لاکش ست روسریش بود 

هنوز هم خیلی بهش میگن چرا چادر میپوشی و حیف زیباییت

اما بقول خودش وقار چادر بیشتره😉

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
عزیزدلم🥺😍 چه تصمیم خوبی چرا برای شروع یه مدت چادر نمیپوشی شاید یکم نصیحت کنن  اما گهگداری ...

من فقط همین ک چادر بخرم دیگه میزنم 

فعلا که کنکور دارم زیاد از خونه بیرون نمیرم ولی تصمیم گرفتم چادری بشم دیگه

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
اخه عزیزم   منم ۲۰روزه ک چادری شدم قبلاً مانتویی بودم

اگ ب انتخاب خ‌ودت مبارکت باشه گلم

اگ ب اجبار امیدوارم مث‌من نشی هیچوقت

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
اگ ب انتخاب خ‌ودت مبارکت باشه گلم اگ ب اجبار امیدوارم مث‌من نشی هیچوقت

نه به اجبار نیست اصلا همسرم میگه خودت بدون اما نه ته دلش چادری دوست داره باور کن از وقتی چادری شدم حس خوبی دارم 

من تا ۱۵ سالگی ب اجبار سر کردم همه خانوادم چادری ان.بعد بابام گفت هر جور دوست داری باش من چادر ب مدت ...

واقعابادرک بالاواعتقادکامل سرکنی دیگه نمیتونی بزاریش کنارمن خیلی چادری هایی که بدون اعتقادسرمیکردن ودیدم وقتی گذاشتن کنارکم کم حجابشون سست شدوبعدیه مدت ازخیلی بی حجاباجلوترزدن چون مدام حرف بقیه تغییرشون میداد

نه به اجبار نیست اصلا همسرم میگه خودت بدون اما نه ته دلش چادری دوست داره باور کن از وقتی چادری شدم ح ...

خدارشکر عزیزم

من مجردی عشق چادر بودم 

ولی بعد ازدواج همسرم کم کم اجبارم کرد بااینکه خودم علتقه داشتم اون اجبار عشق من و ازبین برد

تو‌ماشین جلو در همه جا مجبورم‌میکنه مخالفت میکنم بحث‌و‌دعوا میشه 

طوری شده ن چادرم‌و‌میشوزم‌ن اتو‌میکشم موقع سرکردن حسم بدی دارم😐😐😐

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
چادر بودن چه ربطی به مذهبی بودن داره؟ من خیلی‌ها رو می‌شناسم چادری‌اند ولی... .

حرف شما کاملا درسته اما من  ک چادری شدم از خانمهای چادری راهنمایی می‌خوام بخاطر این تاپیک زدم من خودم هم قبلاً مانتویی بودم خواهرم مانتویی بی حجاب اما باهم خیلی خوبیم  دین مذهب ب چادر و مانتو نیست اما من عقیدم اینه ک  چادر احترام داره امیدوارم اونایی ک چادری هستن حداقل ب چادرشون احترام بزارن بد دهنی غیبت و و و