2777
2789

بعد 5سال ناباروری چشمام پرازاشک شد ضربان قلبم تندتندمیزدحسش میکردم. ازاین اتفاق قشنگ 6سال میگذره. باشوهرم عکسهارونگاه میکردیم یادم افتادخواستم این حس قشنگ روبه شماهام بگم. شما وآسه اولین بارکه شنیدیدچه عکسعملی داشتیدهمسراتون چطور. شوهرخودم اشک‌هایش ریزریزمیومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت من خیلی دلم میخواد وقتی باردارشم که برای بچه ذوق داشته باشم ولی الان انگار افسردگی گرفتم هم ...

مرسی خواهرجون. خدانکنه افسرده باشی انرژی مثبت بده به خودت روحیت روشادنگهدار

بارداری اولم خارج از رحمی بود که لوله ام رو برداشتن .بعد از 15 ماه در اوج نا امیدی بار دار شدم . با ترس از مجدد از بارداری خارج از رحمی چشمم به دهن دکتر بود که چی میگه . گفت جنین هشت هفته و 4 روز . این هم صدای قلبش . اون لحظه انگار تمام دنیا رو هم دادن .

بارداری اولم خارج از رحمی بود که لوله ام رو برداشتن .بعد از 15 ماه در اوج نا امیدی بار دار شدم . با ...

خیلی حس نابی هستش. خداوندد امن همه منتظران روسبزکنه. انشاالا

مرسی خواهرجون. خدانکنه افسرده باشی انرژی مثبت بده به خودت روحیت روشادنگهدار

اصن حالم خیلی بده از خودم بدم میاد ذوق هیچیشو ندارم بعضیا هم همش میگن چرا اینقدر زود باردار شدی داغ آدمو تازه میکنن

اصن حالم خیلی بده از خودم بدم میاد ذوق هیچیشو ندارم بعضیا هم همش میگن چرا اینقدر زود باردار شدی داغ ...

بخاطراینکه هی بهت میگن حس بدبهت دست داده. به حرف کسی نکن این حس قشنگ که خداوند داده بهت به اون نی نی که تودلت هست فکرکن خوشحال شو. هرحسی شماد اشته باشی اون میفهمه درک میکنه. لطفآ به حرف کشی به انرژی منفی اطراف اهمیت نده. فکراین باش که باشوهرت زندگی متفاوت ازاین به بعدداری جنسیتش بدونی شوهرتون بیشترمیشه. اسمشوباهم انتخاب کنی جشن‌های ماهگرد. تولدو....... قشنگترین حس روداری ازش لذت ببر. اینم بگم میدونی خیلی هادوست دارن دامنشون مثل شماسبزبشه. زن داییم 40سال هست باردار نشده ولی هنوزمنتظرهست خداوندنگاهش کنه

بخاطراینکه هی بهت میگن حس بدبهت دست داده. به حرف کسی نکن این حس قشنگ که خداوند داده بهت به اون نی نی ...

ممنونم که با حرفات آرومم میکنی عزیزم الهی به عظمت خدا زنداییت هم بزودی دامنش سبز شه متشکرم گلم

ممنونم که با حرفات آرومم میکنی عزیزم الهی به عظمت خدا زنداییت هم بزودی دامنش سبز شه متشکرم گلم

انشالا. خواهش میکنم. همیشه به این فکرکن که بچه ات که تودلت هست بهت احتیاج داره