2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره دارمش نه نسوزوندم 

خب فریز کن اگه الان درمان نکنی دیگه هیچ وقت راحت نمیشی از شرش .اگه هم فعلا هزینه شو نداری با سیر یا دارو گیاهی بسوزون.بعدها درمان کن.خداکنه هیچکی همچین مریضی نگیره.خیلی وحشتناکه.من تا حد مرگ عذاب روحی  کشیدم.فعلا دارو مصرف میکنم تا ببینم چی میشه

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه
تا نری دکتر آزمایش ندی که از نوع چنده مشخص نمیکنه فقط میگن سیستم ایمنی بدنتو باید قوی کنی 

نوعشو میخای چکار تو فقط بسوزون و سیستم ایمنیتو ببر بالا

خب فریز کن اگه الان درمان نکنی دیگه هیچ وقت راحت نمیشی از شرش .اگه هم فعلا هزینه شو نداری با سیر یا ...

هزینش چقدر شد واسه شما؟ زیاده هزینش فعلا نمیتونم 😔

[QUOTE=184767293]هزینش چقدر شد واسه شما؟ زیاده هزینش فعلا نمیتونم 😔[/QUOTEخب بستگی به پزشکت داره.من تو یه شهر بزرگ رفتم دکترش منصف بود حدود ۷ بار فریز کردم وقتی زگیل زیاد بود ۱۰۰ هزار میگرفت وقتی کم بود ۵۰.اما تو شهر خودمون که کوچیکه واسه هرجلسع ۲۰۰ میخاست حتی اگه یه دونه بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز