2821
2789
بسوزونم دیگه در نمیاد؟

بستگی به سیستم ایمنیت داره.اگه بالا باشه نه مت پایین بود زود درمیومد اخر بار هزینه شو نداشتم با سیر از بین بردم.شما هم سیر له کن بزار روش

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه
[QUOTE=184767293]هزینش چقدر شد واسه شما؟ زیاده هزینش فعلا نمیتونم 😔[/QUOTEخب بستگی به پزشکت داره.من ...

من تهرانم شرایطم جور بشه میرم پیش دکتر زنان اول بعد میرم واسه فریز کردن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تهرانم شرایطم جور بشه میرم پیش دکتر زنان اول بعد میرم واسه فریز کردن 

اخه اول ازهمه باید برداری زگیلا رو .چون خود زگیل سیستم ایمنیو میارع پایین

آخه ورودی واژنمه 

😕😕😕.اشگال نداره خب پس شرایطت جور شد حتما فریز کن.بعد دارو مصرف کن البته اینم بگم دکترای ایران خیلی ازین مریضی سردرنمیارن.فقط میتونن نوعشو مشخص کنن.بعدم اگه باز زگیل زدی فریز کنن.من خودم همش کارم فریز بود دکترمم هیچ داروی خاصی نمیداد جز زینک.تا بعدها تو اینستا با پیج دکترایی آشنا شدم که تو کامنت اش از خانمایی که درگیر این بیماری بودن پرسیدم چه دارویی بخورم.فعلا دارم میخورم

پیجشو به منم معرفی میکنی ؟

یکیش دکتر ذاکرین که چنتا پست در موردش گذاشته خیلیا کامنت گذاشتن که چکار کردن خوب شدن منم ازونا پرسیدم.یکیشم پیج nohpv البته این دومی اسمشو شاید عوض کرده باشه

یکیش دکتر ذاکرین که چنتا پست در موردش گذاشته خیلیا کامنت گذاشتن که چکار کردن خوب شدن منم ازونا پرسید ...

ممنون اگه برات زحمتی نیست میشه به منم بگی چه داروهایی میخوری دیشب با گریه خوابیدم  از ناراحتی 😔😔