2777
2789

به نتیجه برسیم  هرکی کیست داره لایک کنه و زود به زود بیاد این تایپیک ببینیم چیکار کنیم  شکستش بدیم  خانوما اگه کسی تجربه داره بگه لطفل 

من خودم کیست داره که هی از بین میره هی تولید میشه خسته شدم دیگه ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم یک و نیم ماهه پری نشدم  الان هم ماه رمضون میاد  میگم کاش پریود نشم روزه مو کامل بگیرم 

خانوما راه کار دارین واسه منظم شدن پری 

من خودم ۳ یا ۴ ماه پری نمیشم بعد یه مدت شدید پری میشم

حجامت یا فصد تاثیری داره؟

فقط پربازدیدش کنین که به درد همه بخوره 

ممنون دوستان گلم ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سوال دارم کیست با تنبلی فرق داره؟واینکه من با یه شب درمیون متفورمین خوردن پریودم کاملا منظم شد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
جای اینکه بیای اینجا نظر بپرسی برو دکتر زنان. همیشه باید دارو مصرف کنی.. اونم چیزی  نیست که من ...

بگو صد بار رفتم  

ولی همیشه باید تو هر تایپیکی یه ضد حالی باشه خانم محترم  من میگم اگه کسی به نتیجه ای رسیده بیاد اینجا به اشتراک بزاره ایرادش چیه شاید تاثیر بزاره واقعا

بگو صد بار رفتم   ولی همیشه باید تو هر تایپیکی یه ضد حالی باشه خانم محترم  من میگم اگه کس ...

من با قرق متفورمین و دیان خوب شدم . سه بسته دیان و  متفورمین همیشه گفت بخور اما نخوردم.. اما نمیدونم این واسه شما کارساز باشه

شما خودت کاری کردی نتیجه ای گرفتی یا نه

من رفتم دکتر سیبل و اتیسترون تجویز کردن سیبل رو مصرف کردم فعلا پریود هام خیلی منظم شدن اما هنوز نمیدونم کیستم رفع شده یا نه میگن اگه رفع شه هم باز برمیگرده😖