خیلی_خری مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 عنوان یه سؤال... 131 بازدید | 26 پست کلا یه قالی 12متری دارم، یخچالم کوچیکه، لباسشوییم سطلی هست، بعد میخوام یه یخچال جدید و دوتا قالی نه متری بخرم با لباسشویی. جای خونمم خوب نیست از جاده اصلی یکم دوره، بعد 60متره کوچیکه حالا موندم خونمو عوض کنم یا وسایل بخرم ممنون میشم کمکم کنید ❤️ اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 1400/01/19 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16384 خونه {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
یخ_شکن_جهنم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 405 خونه رو عوض کنید اگه میتونید بهتره با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃. پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟ باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟ پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺
خیلی_خری مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 یعنی بعدا وسایل بخرم؟ اشکال نداره وسایلام خوب نیستن؟؟؟ اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.
خانوم_شیکمو عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 386 وسایل ک مهم نیس 🧐من خودم با پیکنیک و پنکه شروع کردم🙃 انرژی مثبت💫
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16230 بستگی به خودتون داره که اولویتتون کدومه زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
خیلی_خری مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 خونه رو عوض کنید اگه میتونید بهتره آره جای خونم خوب نیست اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.
خانوم_شیکمو عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 386 یعنی بعدا وسایل بخرم؟ اشکال نداره وسایلام خوب نیستن؟؟؟ نههههه چ اشکالی داره؟ انرژی مثبت💫
خیلی_خری مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 وسایل ک مهم نیس 🧐من خودم با پیکنیک و پنکه شروع کردم🙃 مثل منی اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.
خیلی_خری مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 صددرصد خونتوعوض کن بعد کم کم وسایلاتو آره وسایل بعدا میخرم اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.
یخ_شکن_جهنم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 405 آره جای خونم خوب نیست الان خودتونو عوض کنین وسایلشو هم کم کم عوض میکنین با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃. پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟ باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟ پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺