2777
2789
ادم درستی نبود بشدت بی اخلاق و دریده بود و برعکسش پدر من انسان با فرهنگ و ادب و بااخلاقی ب

شوهر من هیولا است بعدا خانوادش پرو پرو میگن مشکل از توعه

معتاد به شیشه ، کتک بزنه ،فحش بده ،خرجی نده خرج نکنه ، بیرون ماهی بک بار رفیق باز ماهی یک‌بار خونه بابام ، انحراف جنسی ام‌داشت

حالا چرا شوهر جدیدش با تو صحبت میکنه😂 اون فحشارو از بینشون پاک کن هرچی باشه مادرتهمثل گوه احمق ...

من با شوهرش رابطه خوبی دارم 😂 میدونم حرفای خوبی نیست اما با سانسور سعی کردم کلمه هایی در حدش رو پیدا کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افرین. البته هدفت اون نباشه ها. کمرنگ اش کن برای خودت. اهمیت نده

قربونت برم من،اتفاقا چزوندن اون به من انگیزه تلاش و پیشرفت کردن میده واقعا از حرصش پر از انرژی و انگیزه میشم و حاضرم هرکاری بکنم،اگر‌دشمنی نباشه یکی مث من انگیزه پیشرفت نداره

شوهر من هیولا است بعدا خانوادش پرو پرو میگن مشکل از توعه معتاد به شیشه ، کتک بزنه ،فحش بده ،خرجی ند ...

همچین ادمی خب مشخصه نتیجه تربیت اوناس پس انتظار ادم بودن ازشون نداشته باش عزیزم☹️ طلاق گرفتی ازش ؟

شوهر من هیولا است بعدا خانوادش پرو پرو میگن مشکل از توعه معتاد به شیشه ، کتک بزنه ،فحش بده ،خرجی ند ...

اوه اوه بنظر من یه چیزی هم بهش بده تمامش کن ۸۰ سالتم که باشه اشتباه محض زندگی با این آدم 

من با شوهرش رابطه خوبی دارم 😂 میدونم حرفای خوبی نیست اما با سانسور سعی کردم کلمه هایی در حدش رو پید ...

😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اوه اوه بنظر من یه چیزی هم بهش بده تمامش کن ۸۰ سالتم که باشه اشتباه محض زندگی با این آدم 

دوتا صورت جلسه کلانتری ، برگه پزشکی قانونی ، تعهد محضری ازش دارم ایشالله زودتر از جدا بشم تازه با این همه مشکلش رفته تمکین زده

دوتا صورت جلسه کلانتری ، برگه پزشکی قانونی ، تعهد محضری ازش دارم ایشالله زودتر از جدا بشم تاز ...

دیدم تاپینگ تو هیچ غلطی نمی تونه بکنه اگه برگه از کلانتری داری بعدشم اگه مصرف شیشه داره تعادل روانی داره داداگاه میفرستس پیش روان پزشک‌ همش مشخص میشه من خودم وکیل گرفتم اینارو ازش پرسیدم 

دوتا صورت جلسه کلانتری ، برگه پزشکی قانونی ، تعهد محضری ازش دارم ایشالله زودتر از جدا بشم تاز ...

فقط یه چیز خواهرانه بهت بگم این نه درست میشه که بخای برکردی نه برگردی این زندگی زندگی بشو تمامش کن بره برای منم دعا کن زودتر تمام شه و خبرش بیارن 

دیدم تاپینگ تو هیچ غلطی نمی تونه بکنه اگه برگه از کلانتری داری بعدشم اگه مصرف شیشه داره تعادل روانی ...

خیلی اَشغال توواین‌مدت یک بار نه‌زنگ زد که برگردم نه امد دنبالم فقط پیام‌فحش تهدید میداد فقط تا میتونم خود شو خانواد شو ازیت کنم که تو این‌دوسال ازیت ام‌کردن

فقط یه چیز خواهرانه بهت بگم این نه درست میشه که بخای برکردی نه برگردی این زندگی زندگی بشو تمامش کن ب ...

دارم طلاق میگیرم تازه تو. این مدت یکی از نزدیک هامون نشونم داد به اون‌پیام میداده قربون صدقه اش میرفته به اونم چشم داشته 

خیلی اَشغال توواین‌مدت یک بار نه‌زنگ زد که برگردم نه امد دنبالم فقط پیام‌فحش تهدید میداد فقط تا میتو ...

من از همه جا همون روز بلاک ریپورت کردم زنگ زدم به بابام گفت دخترت فلان کار کرده بابام گفت تو غلطی کرد وقتی این اخلاق رفتارت آمدی دختر منو گرفتی باباشم زنگ زد بهش گفت طلاق دختر منو بدید من دیگت آدم حسابتون نمی کنم