افرین. البته هدفت اون نباشه ها. کمرنگ اش کن برای خودت. اهمیت نده
قربونت برم من،اتفاقا چزوندن اون به من انگیزه تلاش و پیشرفت کردن میده واقعا از حرصش پر از انرژی و انگیزه میشم و حاضرم هرکاری بکنم،اگردشمنی نباشه یکی مث من انگیزه پیشرفت نداره
من با شوهرش رابطه خوبی دارم 😂 میدونم حرفای خوبی نیست اما با سانسور سعی کردم کلمه هایی در حدش رو پید ...
😂😂😂
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
دیدم تاپینگ تو هیچ غلطی نمی تونه بکنه اگه برگه از کلانتری داری بعدشم اگه مصرف شیشه داره تعادل روانی ...
خیلی اَشغال توواینمدت یک بار نهزنگ زد که برگردم نه امد دنبالم فقط پیامفحش تهدید میداد فقط تا میتونم خود شو خانواد شو ازیت کنم که تو ایندوسال ازیت امکردن
خیلی اَشغال توواینمدت یک بار نهزنگ زد که برگردم نه امد دنبالم فقط پیامفحش تهدید میداد فقط تا میتو ...
من از همه جا همون روز بلاک ریپورت کردم زنگ زدم به بابام گفت دخترت فلان کار کرده بابام گفت تو غلطی کرد وقتی این اخلاق رفتارت آمدی دختر منو گرفتی باباشم زنگ زد بهش گفت طلاق دختر منو بدید من دیگت آدم حسابتون نمی کنم